DOLAR

32,3805

-0.18%
EURO

34,7407

-0.02%
ALTIN(gr)

2.430,80

-0,31%
BİST 100

%
Kefilsiz, Evraksız Kredi Veren Bankalar 2023 (Gelir Belgesi İstemeden Anında Kredi Veren Banka Listesi)
  • Finans 365
  • Bankacılık
  • Kefilsiz, Evraksız Kredi Veren Bankalar 2023 (Gelir Belgesi İstemeden Anında Kredi Veren Banka Listesi)

Kefilsiz, Evraksız Kredi Veren Bankalar 2023 (Gelir Belgesi İstemeden Anında Kredi Veren Banka Listesi)

ABONE OL
9 Nisan 2023 00:28
Kefilsiz, Evraksız Kredi Veren Bankalar 2023 (Gelir Belgesi İstemeden Anında Kredi Veren Banka Listesi)
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İhtiyacınız olan nakde hızlı bir şekilde erişmek istediğinizde, kefil ve gelir belgesi istemeyen bankalar aracılığıyla kredi başvurusu yapabilirsiniz. 2023 yılında aktif olarak kefilsiz ve evraksız kredi veren 5 banka bulunmaktadır. Bu bankaların sunduğu kredilerin faiz oranlarını, vadelerini, alt ve üst limitlerini derledik.

CEPTETEB Kefilsiz Kredi

CEPTETEB İhtiyaç Kredisi ile oturduğunuz yerden hiçbir koşul olmadan 50.000 TL’ye kadar kredi alabilirsiniz. Dijital bankacılık sistemi olan CEPTETEB İhtiyaç Kredisi başvurularınızı www.cepteteb.com.tr adresi üzerinden yapabilirsiniz. Başvurularınız otomatik olarak değerlendirilmekte ve ortalama 3 dakika içerisinde yanıtlanmaktadır. 36 aya kadar vade seçeneği bulunmaktadır. Tahsis ücreti alınmamaktadır. Başvuru esnasında kefil ve belge talebi yapılmamaktadır, sadece kredi notu dikkate alınmaktadır.

Aktif Bank N Kolay Kredi

N Kolay Kredi ile kredi notu ve kefil dert etmeden, şubeye gitmeden nakit ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz.  3 aydan 36 aya kadar vadeler ile ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz N Kolay Krediye internet üzerinden başvuru yapabilirsiniz. www.nkolaykredi.com.tr adresi üzerinden ne kadar krediye ihtiyacınız olduğunu ve kaç ayda ödemek istediğinizi belirterek, gerekli formları doldurarak kısa süre içerisinde başvurunuzu tamamlayabilirsiniz. Eğer Aktif Bank müşterisiyseniz, krediniz onaylandığı an paranız banka hesabınıza aktarılmaktadır. Aktif Bank müşterisi değilseniz banka sizinle iletişime geçerek gerekli belgeleri imzalamanızı talep ederek paranızı hesabınıza yatırmaktadır.

Enpara Evraksız Kredi

Enpara.com İhtiyaç Kredisi masrafsız, kefilsiz ve belgesiz kredi fırsatı sunmaktadır. Dijital bankacılık sistemi olan Enpara.com QNB Finansbank’a bağlı olarak hizmet vermektedir. Temel bankacılık hizmetlerinden ücret almayan Enpara.com kredilerinde de dosya masrafı ve tahsis ücreti yoktur.

Odeabank

Odeabank tarafından sunulan Nakit Hazır Kredisi, belgesiz, kefilsiz ve şartsız olarak 15.000 TL’ye kadar kredi çekme imkanı sunmaktadır. Ancak 15.000 TL ve üzeri kredi taleplerinde banka, belge ya da kefil talep edebilir. Nakit Hazır kredisi için 36 aya kadar vade seçeneği sunulmakla birlikte, tahsis ücreti ve sigorta kesintisi yapılmaktadır. Faiz oranları, piyasa koşullarına ve kredi talebinde bulunan kişinin kredi notuna göre değişiklik göstermektedir. Odeabank Nakit Hazır Kredisi başvuruları sadece banka şubeleri üzerinden yapılabilmektedir.

İNG Bank

İNG Bank tarafından sunulan mini kredi ise evrak veya kefil gerektirmeden, yüksek kredi notuna sahip olan kişilerin ihtiyaçlarını karşılamak için verilen bir kredidir. İNG Bank mini kredisi 5.000 TL’ye kadar olan ihtiyaçları karşılamaktadır ve internet sitesi üzerinden başvuru yapılabilmektedir.

finans365.com

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP