DOLAR

32,3400

-0.07%
EURO

34,8790

0.06%
ALTIN(gr)

2.392,77

-0,15%
BİST 100

%
Bankamatik kartı olanlara, Yapı Kredi Bankası 24.000 TL ödeyecek! Yarın başlıyor…
  • Finans 365
  • Bankacılık
  • Bankamatik kartı olanlara, Yapı Kredi Bankası 24.000 TL ödeyecek! Yarın başlıyor…

Bankamatik kartı olanlara, Yapı Kredi Bankası 24.000 TL ödeyecek! Yarın başlıyor…

ABONE OL
9 Nisan 2023 20:55
Bankamatik kartı olanlara, Yapı Kredi Bankası 24.000 TL ödeyecek! Yarın başlıyor…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yarın başlıyor… Bankamatik kartı olanlara, Yapı Kredi Bankası 24.000 TL ödeyecek! Yapı Kredi Bankası, müşterilerine sunduğu avantajlı kredi kampanyaları ile finansal ihtiyaçlarına uygun çözümler sunmaya devam ediyor. Bugün başlayan kampanya kapsamında, bankamatik kartı olan müşteriler 24.000 TL’ye kadar nakit kredi kullanabilecekler.

Kredi Başvuru Şartları Nelerdir?

Kampanyadan yararlanmak isteyen müşterilerin, bankamatik kartı sahibi olmaları ve 18 yaşını doldurmuş olmaları gerekmektedir. Ayrıca, 30.000 TL’ye kadar kredi kullanacak müşterilerin daha önce bankalardan kredi ve kredi kartı ürünlerine düzenli ödeme yapmış olmaları ve kredi puanlarının yüksek olması gerekmektedir.

Kredi başvurusu için müşterilerin cep telefonları üzerinden SMS atarak başvuru yapmaları gerekmektedir. Bunun için, bireysel TC kimlik numarası, aylık gelir ve doğum tarihi bilgilerini içeren bir mesajı 44 11 numarasına göndermek yeterlidir.

Kampanya Kapsamında Verilen Kredilerin Özellikleri Nelerdir?

Kampanya kapsamında verilen kredilerde uygun faiz oranları ve 36 ay vade seçeneği sunulmaktadır. Bu sayede müşteriler, ödemelerini daha uzun bir süreye yayarak, aylık taksitlerini düşük tutabilirler.

Kredi başvuruları internet üzerinden yapılabilmektedir. Yapı Kredi Bankası, başvuruları en fazla 5 dakika içerisinde değerlendirerek müşterilere onay vermektedir. Onaylanan krediler aynı gün içerisinde müşterilerin hesaplarına yatırılarak kullanıma sunulmaktadır.

Emekli Müşterilere Özel Kredi Fırsatları

Kampanya kapsamında, emekli müşteriler de özel kredi fırsatlarından yararlanabilirler. Emekli maaş hesapları üzerinden yapılacak olan kredi başvuruları hemen aynı gün içerisinde onaylanarak kredi ödemeleri gerçekleştirilebilir. Bu sayede emekli müşteriler, finansal ihtiyaçlarına kolayca çözüm bulabilirler.

Yapı Kredi Bankası, müşterilerinin finansal ihtiyaçlarına uygun çözümler sunarak, her zaman yanlarında olmaya devam ediyor.

finans365.com

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP