PTT AVM ve Tarım Kredi indirimde BİM, A101 ve ŞOK markete hodri meydan dedi! 1 alana 2. bedavaya TMO 5 LT Ayçiçek yağı satışı başladı
  • Finans 365
  • Aktüel
  • PTT AVM ve Tarım Kredi indirimde BİM, A101 ve ŞOK markete hodri meydan dedi! 1 alana 2. bedavaya TMO 5 LT Ayçiçek yağı satışı başladı

PTT AVM ve Tarım Kredi indirimde BİM, A101 ve ŞOK markete hodri meydan dedi! 1 alana 2. bedavaya TMO 5 LT Ayçiçek yağı satışı başladı

ABONE OL
9 Nisan 2023 21:09
PTT AVM ve Tarım Kredi indirimde BİM, A101 ve ŞOK markete hodri meydan dedi! 1 alana 2. bedavaya TMO 5 LT Ayçiçek yağı satışı başladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

1 alana 2. bedavaya TMO 5 LT Ayçiçek yağı satışı başladı. PTT AVM ve Tarım Kredi indirimde BİM, A101 ve ŞOK markete hodri meydan dedi! Son dönemde yaşanan ekonomik sıkıntılar ve siyasi gerginlikler, birçok üründe fiyat artışlarına neden olmuştur. Ayçiçek yağı da bu ürünlerden biridir ve son zamanlarda fiyatı rekor seviyelere ulaşmıştır. Bu durum, vatandaşların mutfak masraflarını arttırmış ve Ayçiçek yağına olan talebi arttırmıştır. Ancak Tarım Kredi Market ve PTT AVM, müşterilerine büyük bir fırsat kampanyası sunarak Ayçiçek yağı fiyatlarındaki artışa son veriyor. Stoklarla sınırlı olan bu kampanya, TMO Ayçiçek yağına özel bir indirim fırsatı sunuyor.

Ayçiçek Yağı Fiyatlarının Yükselişi

Ayçiçek yağı, Türkiye’de en çok kullanılan yağ çeşitlerinden biridir. Son dönemde yaşanan ekonomik sıkıntılar ve siyasi gerginlikler, Ayçiçek yağı fiyatlarında da artışlara neden olmuştur. Özellikle Rusya ile Ukrayna arasında patlak veren savaşın etkisiyle yağ fiyatları adeta rekora koşmuştur.

Rusya’nın Ayçiçek yağı yüklü gemileri limanlardan çıkarmaması, Türkiye’de yağ stokunun kalmaması ve yağ kıtlığı yaşanabileceği haberleri üzerine vatandaşlar marketlere koşmuş, yağ rafları yağmalanmıştır. Bu durum, Ayçiçek yağı fiyatlarında günlük zamlara neden olmuştur.

TMO Ayçiçek Yağı Fırsatı

Ayçiçek yağı fiyatlarındaki artışlar, vatandaşların mutfak masraflarını arttırmış ve Ayçiçek yağına olan talebi arttırmıştır. Ancak Tarım Kredi Market ve PTT AVM, müşterilerine büyük bir fırsat kampanyası sunarak Ayçiçek yağı fiyatlarındaki artışa son veriyor.

Tarım Kredi Marketlerde indirimli fiyatı ve yüksek kalitesi nedeniyle kısa sürede tükenen TMO Ayçiçek yağı, PTT AVM tarafından da müşterilerine sunuluyor. TMO 5 LT Ayçiçek yağı fiyatı 1 alana 1 bedava olacak şekilde 2’li pakette kargo bedava olarak satışa sunuldu. Böylelikle 10 LT Ayçiçek yağı için toplam satış fiyatı 299 TL olarak açıklandı.

 

 

finans365.com

En az 10 karakter gerekli
Tüm Yorumlar (2)
  • Osman Gündüz

    Bu kanal AKP’nin borazanlığını yapıyor galiba, bende fark ettim. Akşam gazetesi gibi her gün emekliye zam, ikramiye vs. yazıyor. Ortada biy yok. Tamamen algı operasyonu.

  • Mamut Çakır

    Tarım Kredi marketle ortaklığınız mı var! İkide bir onların reklamını yapıyorsunuz. Orada ucuzu bir kenara koyduk. Uygun fiyatlı bir ürün bulamazsınız. Hiç alış-beriş için gittiniz mi?


HIZLI YORUM YAP