DOLAR

32,3400

-0.07%
EURO

34,8790

0.06%
ALTIN(gr)

2.392,77

-0,15%
BİST 100

%
Ziraat bankası hesabı olanlar için uyarı! 10 gün içinde 54.000 TL ödeme alacaksınız!
  • Finans 365
  • Bankacılık
  • Ziraat bankası hesabı olanlar için uyarı! 10 gün içinde 54.000 TL ödeme alacaksınız!

Ziraat bankası hesabı olanlar için uyarı! 10 gün içinde 54.000 TL ödeme alacaksınız!

ABONE OL
10 Nisan 2023 21:02
Ziraat bankası hesabı olanlar için uyarı! 10 gün içinde 54.000 TL ödeme alacaksınız!
1

BEĞENDİM

ABONE OL

10 gün içinde 54.000 TL ödeme alacaksınız! Ziraat bankası hesabı olanlar için uyarı! Ziraat Bankası, banka hesabı olan bireysel müşterileri için yeni bir kredi kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında, nakit kredi kullanacak olan kişilere özel olarak hazırlanmış yeni bir kredi paketi sunuluyor. Kampanya sadece bireysel müşterilere yönelik olacak ve kredi tutarı 54.000 TL’ye kadar çıkabilecek. İşte, Ziraat Bankası’nın yeni kredi kampanyası hakkında bilmeniz gerekenler.

Kampanyanın Temel Özellikleri

Ziraat Bankası’nın yeni kredi kampanyası, banka hesabı olan bireysel müşteriler için geçerli olacak. Kampanya kapsamında, nakit ihtiyacı olan kişilere özel olarak hazırlanmış yeni bir kredi paketi sunulacak. Kredi tutarı, başvuruların değerlendirilmesine bağlı olarak 54.000 TL’ye kadar çıkabilecek.

Kredi ödemeleri için ise 24 ay vadeli bir seçenek sunulacak. Kampanya kapsamında sunulan kredi paketi, sadece bireysel müşterilere yönelik olacak. Ayrıca, kredi başvuruları internet bankacılığı uygulamaları üzerinden yapılabilecek.

Kampanyaya Kimler Başvurabilir?

Ziraat Bankası’nın yeni kredi kampanyasına başvurmak için, banka hesabı olan bireysel müşteri olmak gerekiyor. Kampanya sadece bireysel müşterilere yönelik olduğundan, kurumsal müşteriler bu kampanyadan yararlanamayacak.

Ayrıca, kredi başvuruları için bireysel müşterilerin, banka müşterisi olmaları gerekiyor. Banka hesabı olmayan kişiler, bu kampanyadan yararlanamayacak.

Kredi Başvuruları Nasıl Yapılır?

Ziraat Bankası’nın yeni kredi kampanyası için başvurular, internet bankacılığı uygulamaları üzerinden yapılabilecek. Bireysel müşteriler, internet bankacılığı uygulamasına giriş yaparak, kredi başvurularını yapabilirler.

Kredi başvuru işlemi, oldukça kolay ve hızlı bir şekilde gerçekleştirilebilir. Başvuruların değerlendirilmesi ise, banka tarafından yapılarak sonuçlandırılacaktır.

finans365.com

En az 10 karakter gerekli
Tüm Yorumlar (3)
  • Nedim Üçok

    14 Mayıs AKP iktidarından ve saray şürekasından kurtulma günüdür. Onlar ve arka bahçelerindeki mutlu azınlık için sorun yok. Ama hayat pahalılığı vatandaşı çileden çıkardı. İşte bu onların sonunu hazırlayacak. Anap gibi onlar da tarih olacaklar.

  • Casim ersöz

    Takvim gazetesi gibi bu kanal da her gün memura zam ve hayal pazarlıyor. Anlamak mümkün değil. Bunların yüzüne 14 Mayıstan sonra kim bakar. Ülkeyi batırdılar. Bir kilo soğan 30 lira rakadaş.

  • Sıtkı Melikoğlu

    Sanki bedava para veriyorlarmış gibi haber yapılıyor. O krediyle kama yemeye hazırsan krediyi al.


HIZLI YORUM YAP