DOLAR

32,1867

-0.06%
EURO

35,2428

0.08%
ALTIN(gr)

2.470,28

0,12%
BİST 100

%
Bayram öncesi 18 yaşından büyük herkes alıyor! Acil nakit ihtiyacı olana faizsiz kredi başvurusu hızır gibi yetişti!
  • Finans 365
  • Bankacılık
  • Bayram öncesi 18 yaşından büyük herkes alıyor! Acil nakit ihtiyacı olana faizsiz kredi başvurusu hızır gibi yetişti!

Bayram öncesi 18 yaşından büyük herkes alıyor! Acil nakit ihtiyacı olana faizsiz kredi başvurusu hızır gibi yetişti!

ABONE OL
14 Nisan 2023 10:13
Bayram öncesi 18 yaşından büyük herkes alıyor! Acil nakit ihtiyacı olana faizsiz kredi başvurusu hızır gibi yetişti!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Acil nakit ihtiyacı olana faizsiz kredi başvurusu hızır gibi yetişti! Bayram öncesi 18 yaşından büyük herkes alıyor! Türkiye’deki birçok banka, acil nakit paraya ihtiyacı olan vatandaşlara yönelik sıfır faizli nakit avans ve faizsiz kredi kampanyalarını Nisan ayında başlattıklarını açıkladı. Bazı bankaların duyurusunda, bu kampanyaların kapsamında ihtiyaç sahiplerine 50 bin liraya kadar nakit avans ve kredi verileceği belirtiliyor. Ayrıca, bazı bankaların kampanyaları 2 ay ertelemeli geri ödeme seçeneği de sunuyor.

Kampanya Detayları

Aşağıda, farklı bankaların sıfır faizli nakit avans ve faizsiz kredi kampanyalarına dair detayları bulabilirsiniz.

Garanti BBVA

Garanti BBVA, son dakika açıklamasında 20 bin TL’lik faizsiz nakit avans ve faizsiz ihtiyaç kredisi verileceğini duyurdu. Bu kampanya kapsamında, 6 ay vadeli 10 bin TL sıfır faizli nakit avans ve 12 ay vadeli 10 bin TL faizsiz ihtiyaç kredisi sunuluyor.

Yapı Kredi Bankası

Yapı Kredi Bankası da, son dakika açıklamasında, 0 faizli 10 bin TL’lik nakit avans kampanyasının başladığını duyurdu. 6 ay vade ile verilen bu nakit avans kampanyasına başvuruların başladığı belirtildi.

İş Bankası

Türkiye İş Bankası, resmi sayfası üzerinden yaptığı açıklamada, 5 ay vadeli 10 bin TL’lik sıfır faizli nakit avans verileceğini belirtti. Bu kampanya kapsamında, her ay 2 bin TL ödeme yapılacak ve 5 ayın sonunda 10 bin TL geri ödeme yapılması gerekiyor.

Denizbank

Denizbank, son dakika açıklamasında, sıfır faizli 10 bin TL nakit avans ve faizsiz 10 bin TL temel ihtiyaç kredisi verileceğini duyurdu. Bu kampanya kapsamında, toplamda 20 bin TL’nin 6’şar ay vade ile verileceği belirtiliyor. Aylık ödeme tutarı ise 3 bin 333 TL olacak.

QNB Finansbank

QNB Finansbank, son dakika açıklamasında, 10 bin liralık sıfır faizli nakit avans verileceğini belirtti.

finans365.com

En az 10 karakter gerekli
Tüm Yorumlar (1)
  • Selami Bakır

    Bu site de Takvim gazetesi gibi her gün müjde veriyor. AKP iktidarının borazanını çalıyor. Tamamen algı operasyonu. Halk pazar yerinden artık topluyor beyler.


HIZLI YORUM YAP