Euro/TL’nin olacağı tavan rakam ortaya çıktı! Euro 25 gün sonra tam bu kadar olacak!
  • Finans 365
  • Döviz
  • Euro/TL’nin olacağı tavan rakam ortaya çıktı! Euro 25 gün sonra tam bu kadar olacak!

Euro/TL’nin olacağı tavan rakam ortaya çıktı! Euro 25 gün sonra tam bu kadar olacak!

ABONE OL
15 Nisan 2023 12:54
Euro/TL’nin olacağı tavan rakam ortaya çıktı! Euro 25 gün sonra tam bu kadar olacak!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Euro 25 gün sonra tam bu kadar olacak! Euro/TL’nin olacağı tavan rakam ortaya çıktı! Bugünlerde, Euro/dolar paritesi yükselmeye devam ediyor ve son 13 ayın en yüksek seviyesine ulaştı. Bu gelişme, yatırımcıların euro kuruna olan ilgisini artırdı ve gelecekteki eğilimleri tahmin etmelerine yardımcı oldu. Euro/TL kurunun geleceği hakkında tahminler ve spekülasyonlar yapılıyor. İslam Memiş gibi altın ve para piyasaları uzmanları, Euro/TL’nin geleceği hakkında görüşlerini açıkladılar. Bu yazıda, Euro/dolar paritesinin son durumu ve Euro/TL’nin geleceği hakkında bilgiler sunulacaktır.

Euro/Dolar Paritesi Uçuyor

Euro/dolar paritesi, dün gün içinde 1,1076 dolara kadar çıkarak Mart 2022’den bu yana en yüksek seviyeyi gördü. Bugün de yukarı yönlü hareket eden euro/dolar paritesi, yüzde 0,02 yükselerek 1,0996 dolara çıktı. Bu yükseliş, Euro/TL’nin de yükselmesine sebep oldu. Euro/TL kurunda son dakika gelişmeleri, milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor.

Euro/TL’nin Ne Kadar Olacağı Belli Oldu!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, euro/dolar paritesinin 1,15 dolara kadar yükseleceğini söyleyerek uzun vadede euro yatırımcılarının kazançlı çıkacaklarını açıkladı. İslam Memiş ayrıca, dolara yatırım yapan yatırımcılara ”yıllar sonra doların kazandırmadığını göreceksiniz” diyerek, yatırımcılara dolar değil euro yatırımı yapmaları konusunda değerlendirmelerde bulundu. Euro mu dolar mı? sorusuna ise İslam Memiş Euro olarak yanıt vererek Haziran ayında yani 27 gün sonra euro kurunun 30 TL seviyelerine kadar yükseleceğini belirtti.

Euro/TL kurunda son dakika gelişmeleri milyonlarca yatırımcı tarafından takip ediliyor. Euro/TL kuru hafta sonun ilk gününde yukarı yönlü yükselmeye devam ediyor. Euo ne olur? sorunun yanıtı merak ediliyor.

Bugün, 15 Nisan Cumartesi günü Euro/TL kurunda son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Yatırımcılar ve ekonomi takipçileri tarafından sıklıkla merak edilen “15 Nisan Euro/TL ne kadar?”, “Bugün Euro kaç lira?”, “Euro bugün ne kadar?”, “Euro/TL kaç TL?” gibi soruların yanıtları, piyasanın seyrine göre değişkenlik gösteriyor.

Şu an itibariyle Euro/TL kurunda alış fiyatı 21,955 TL, satış fiyatı ise 22,055 TL seviyelerinde işlem görüyor. Euro, dolar karşısında ise 1,0996 dolardan değer kazanıyor.

Piyasaların dalgalı seyrettiği bu dönemde, Euro/TL kurunun yönü ve seviyesi, birçok faktöre bağlı olarak değişebilir. Yatırımcılar ve ekonomi takipçileri, piyasa koşullarını yakından takip ederek, Euro/TL kurundaki gelişmeleri takip etmeli ve bu doğrultuda yatırım stratejilerini oluşturmalıdırlar.

finans365.com

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP