DOLAR

32,5038

0.08%
EURO

34,7826

-0.12%
ALTIN(gr)

2.496,26

0,50%
BİST 100

%
Son dakika: EYT’de staj mağdurlarına müjde geldi! “Hiç endişe etmeyin” dedi!
  • Finans 365
  • Gündem
  • Son dakika: EYT’de staj mağdurlarına müjde geldi! “Hiç endişe etmeyin” dedi!

Son dakika: EYT’de staj mağdurlarına müjde geldi! “Hiç endişe etmeyin” dedi!

ABONE OL
24 Nisan 2023 11:50
Son dakika: EYT’de staj mağdurlarına müjde geldi! “Hiç endişe etmeyin” dedi!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Son dakika haberi: Türkiye’nin 13. cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 14 Mayıs seçimlerine 20 gün kala mitinglerine devam ediyor. Bugün Ardahan’da düzenlenen mitingde konuşan Kılıçdaroğlu, staj mağdurlarının sorunlarına dikkat çekerek, “Onu da çözeceğim, hiç endişe etmeyin. Tek amacım bu ülkeye huzuru getirmek” dedi. Kılıçdaroğlu, mitingde yaptığı konuşmada adalet vurgusu yaptı ve Türkiye’nin her yerinde, tarlada, fabrikada adalet arayacaklarını söyledi. “Çalışan için de, ev kadını için de, sınava girenler için de her şey için adalet! Çünkü Yaradan dünyayı adalet üzerine inşa etti. Adaleti ya getireceğiz ya getireceğiz!” diye konuştu.

Kılıçdaroğlu’nun konuşmasından öne çıkan satır başları şu şekilde:

ADALETİN HER YERDE ARANACAĞI BİR TÜRKİYE İÇİN

Kılıçdaroğlu, Türkiye’de adaletin herkes için geçerli olması gerektiğini belirtti ve “Mülakatı kaldırıp oraya da adaleti getireceğim. Sınavı kazanacak ve her biriniz göreve başlayacaksınız” dedi. Ev kadınlarına da değinen Kılıçdaroğlu, “Allah nasip ederse hiçbir çocuğun yatağa aç girmediği bir düzeni getireceğiz. Her kadının sosyal güvencesinin temeli, aktörü devletin kendisi olacak. Devlet yanınızda olacak” diye konuştu.

PARANIN TAMAMINI HALKA VERECEĞİM

Kılıçdaroğlu, halkın refahı için çalışacağını vurgulayarak, “Onlar 5’li çetelere çalışıyorlar, ben halk için çalışacağım. Onlara 418 milyar dolar aktardılar. 418 milyar doları söke söke alacağım ve halka vereceğim. Sanıyorlar ki ‘Biz dışarı para götürdük, kimse görmez.’ Bay Kemal görür ve o paranın tamamını getirip bu millete verir. Kul hakkı yiyene oy vermeyin!” şeklinde konuştu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP