TEB Konut Kredisi Faiz Oranlarını İndirdi En Uygun Kredi Sağlayan Banka Oldu
  • Finans 365
  • Kredi
  • TEB Konut Kredisi Faiz Oranlarını İndirdi En Uygun Kredi Sağlayan Banka Oldu

TEB Konut Kredisi Faiz Oranlarını İndirdi En Uygun Kredi Sağlayan Banka Oldu

Türk Ekonomi Bankası (TEB) yapmış olduğu bir açıklama ile konut kredisi faiz oranlarını düşürdüğünü duyurdu. Bu indirim ile birlikte en uygun konut kredisi faizi sağlayan banka oldu.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:15
TEB Konut Kredisi Faiz Oranlarını İndirdi En Uygun Kredi Sağlayan Banka Oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türk Ekonomi Bankası (TEB) konut kredisi faiz oranında büyük çaplı bir indirime gitti. Konut kredisi yaklaşık yüzde 0.88 puan indirime gitti. TEB tarafından yapılan konut kredisi faiz indirimine dair tüm ayrıntıları sizlerle paylaşıyoruz.

TEB KONUT KREDİSİ FAİZ ORANLARI

Türk Ekonomi Bankası (TEB) tarafından güncellenen faiz oranlarına göre banka yüzde 1.70 faiz oranıyla konut kredisi sağlayacak. Bankanın 100 bin TL için sağladığı konut kredisi imkanına dair detaylar şu şekilde,

TEB tarafından sağlanan konut kredisinde 100 bin TL kredi için ödeme imkanı şu şekilde oluştu. Banka 100 bin TL konut kredisini yüzde 1.70 faiz oranıyla 120 ay vadeli sağlıyor. Bu kredi aylık 1.959 TL ödemelerle toplamda 235 bin 98 TL olarak geri ödeniyor.

TEB Bireysel ve Özel Bankacılık Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Mendi’nin İndirim Açıklaması

“TEB olarak konut ve taşıt sektörüne hareket kazandıracak ivmeyi, avantajlı kampanyamız ile sağlamayı hedefliyoruz. Bizim için müşterilerimizin bütçesine ve ihtiyacına göre en uygun çözümü üretmek çok önemli. Bu doğrultuda konut kredisi kampanyamızla müşterilerimize 120 aya kadar vadede yüzde 1,70 faiz oranı vererek, en uygun fiyatlama ile kredi veren bankalardan biri olurken; taşıt kredisi kampanyamızda ise 1,75’ten başlayan faiz oranı ile müşterilerimizin finansman ihtiyaçlarını karşılamayı hedefliyoruz.”

Kredi Haberlerinden anında haberdar olmak için.

Andorid uygulamamız için TIKLAYINIZ

İOS uygulamamız için TIKLAYINIZ

Facebook Sayfamız için TIKLAYINIZ

Haber Kaynağı: Finans365.com

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP