DOLAR

32,3799

0.16%
EURO

34,9914

-0.28%
ALTIN(gr)

2.324,01

0,21%
BİST 100

%
Evin Tamamına Kredi 2020 (Konut Değerinin %100’üne)

Evin Tamamına Kredi 2020 (Konut Değerinin %100’üne)

Alınan evin tamamına kredi çıkarmak mümkün mü? Yeni konut alacaklar hiç peşinatsız %100 kredi ile alım yapabilirler mi? Peşin para ödemesi yapmadan evin değeri kadar bankalardan kredi çıkıyor mu? Merak edilen tüm bu soruların cevabını sizler için araştırdık.

ABONE OL
3 Şubat 2022 20:53
Evin Tamamına Kredi 2020 (Konut Değerinin %100’üne)
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Evin değerinin %100’üne verilen konut kredileri ile toplu bir paraya ihtiyaç duymadan kira öder gibi ev sahibi olmak mümkündür. 2020 yılı itibariyle 3 banka sizlere istediğiniz evin ekspertiz tarafından belirlenen ücretin %100’üne kadar konut kredisi vermektedir. QNB Finansbank, Akbank ve Garanti BBVA tarafından sunulan peşinatsız ev kredisi ile artık sizlerde yüksek peşinatlar ödemek zorunda kalmadan ev sahibi olacaksınız.

QNB Finansbank Evin Tamamına Konut Kredisi

QNB Finansbank peşinatsız konut kredisi ile evin tamamına yani %100’üne kadar kredi talebinde bulunabilirsiniz. Aylık düzenli gelire sahip olup ancak elinde peşinat bulunmayan kişileri ev sahibi yapan bu kredi ile kira ödermiş gibi ev sahibi olacaksınız. 180 aya varan vade seçenekleri ile aylık %1,69’dan başlayan faiz oranlarıyla evinizi satına alabilirsiniz. QNB Finansbank peşinatsız konut kredisi kapsamında ayrıca %0,5 oranında kredi tahsis ücreti alınmaktadır.

QNB Finansbank Peşinatsız Kredi Nasıl Alınır?

Peşinata sahip olmayan kişileri ev sahibi yapan QNB Finansbank peşinatsız kredi başvuruları internet üzerinden ve banka şubeleri üzerinden yapılabilmektedir. Başvuru esnasında ise istenen belgeler;

  • Satın alınmak istenen gayrimenkulün tapusu,
  • Başvuru yapan kişinin nüfus cüzdanı,
  • Son 3 aya ait üzerinde adresinizin yer aldığı bir fatura,
  • Gelirinizi gösteren belge.

Gerekli belgeleri tamamladıktan sonra banka şubelerine giderek başvurunuzu tamamlayabilirsiniz. İnternet üzerinden başvuru yapanlar bu belgeleri başvurularının olumlu sonuçlanması halinde evraklarla birlikte banka şubelerine davet edilmektedir. Son adım olarak ise satın alınacak evin bağlı bulunduğu tapu müdürlüğüne giderek ipotek işlemleri için gün almalısınız.

Akbank Peşinatsız Konut Kredisi

Akbank Peşinatsız Mortgage ile artık peşinat ödemenize gerek kalmadan kendi evinizin sahibi olabilirsiniz. Satın alınmak istenen evin ekspertiz tarafından belirlenen değerinin %100’üne kadar kredi fırsatı sunan Akbank Mortgage ile yeni evlenen çiftler, iş hayatına yeni atılan kişiler ve peşinat ödemek istemeyen kişiler artık ev sahibi olabilecekler. 120 aya kadar vade seçeneklerinin yer aldığı bu kredi kapsamında faiz oranı sabit olup aylık %1,39’dan başlamaktadır. Akbank Peşinatsız Mortgage sayesinde peşinat biriktirmeye ve gelirinizi arttırmaya ihtiyaç duymadan kira öder gibi istediğiniz eve sahip olabilirsiniz. Peşinatsız ev kredisi kapsamında konut ve hayat sigortası yapılıp bunun yanında %0,5 oranında tahsis ücreti kesintisi yapılmaktadır.

Akbank Peşinatsız Mortgage Başvurusu Nasıl Yapılır?

Akbank Peşinatsız Mortgage başvuruları sadece Akbank şubeleri üzerinden yapılmaktadır. 18 yaşından büyük Türk vatandaşlarının başvuru yapabileceği bu kredi kapsamında istenen belgeler ise;

  • Başvuran kişiye ait nüfus cüzdanı, ehliyet ya da pasaport aslı ve fotokopisi,
  • Son 3 aya ait başvuru yapan kişi adına düzenlenmiş elektrik, doğalgaz, telefon veya su faturası,
  • Eğer üzerine fatura yok ise ikametgah belgesi,
  • Çalıştığı mesleğe uygun gelir durumunu gösteren belge,
  • Satın alınmak istenen gayrimenkule ait tapu.

Gerekli evrakları hazırladıktan sonra başvurunuzu Akbank şubeleri üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. İpotek işlemlerini gerçekleştirdikten sonra banka paranızı hesabınıza yatırmaktadır.

Garanti BBVA Mortgage

Garanti BBVA %100 Mortgage kredisi ile sahip olmak istediğiniz eve peşinat ödemeden satın alabilirsiniz. Ekspertiz tarafından belirlenen değerin tamamını kredi olarak çekebilmenize olanak sağlayan Garanti BBVA peşinatsız ev kredisi fırsatı ile artık ev almak hayal değil. Ancak bu kredi kapsamında her ne kadar evinizin tamamına kredi verme fırsatı tanınsa da teminat olarak satın alınacak ev ve bunun dışında bir gayrimenkul daha talep edilmektedir. Yani bu kredi aslından kendi evine sahip olup evini satmadan yeni bir ev sahibi olmak isteyen kişilere daha uygundur. 240 aya varan vade seçenekleri ile sunulan bu kredi de faiz oranlarını sabit ya da değişken tipli olarak belirleyebilirsiniz.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP