DOLAR

32,5575

0.03%
EURO

35,0379

0.51%
ALTIN(gr)

2.427,79

0,21%
BİST 100

%
En Kapsamlı Çalışma Akbank’tan Geldi Faiz Oranları Görenleri Sevindirdi

En Kapsamlı Çalışma Akbank’tan Geldi Faiz Oranları Görenleri Sevindirdi

Vatandaşlar için kredi kampanyaları oluşturana Akbank’tan yeni bir çalışma daha geldi. %1.8 oranındaki faiz oranıyla kredi vermeye hazırlana banka tahsis oranını açıkladı. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 20:54
En Kapsamlı Çalışma Akbank’tan Geldi Faiz Oranları Görenleri Sevindirdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Pandemi sürecinde çok çalışan banklar vatandaşların temel ihtiyaçlarını, acil nakit arayışlarını az da olsa karşılamak istiyor. Binlercevatandaşın yararlandığı kredi kampanyalarının bir yenisini de Akbank duyurdu. Buna göre ayda sadece 40 TL ödeyerek kredi çekmeniz mümkün. Bu sayede bütçeniz sarsılmadan rahatlıkla kredinizi kullanabilecek hatta ödemede de problem yaşamayacaksınız. Verilen bilgilere ek olarak 36 ay vade seçeneğinin olacağı da eklendi. 36 ay sınır süre olarak belirlenirken 12 ay ve 24 ay gibi taksitlendirme seçenleri de mevcut. Geri ödemesiz olmayacak olan kredi için belirlenen limit vatandaşlar bankada görüşülecek. Vatandaş kendisine en uygun kredi limitini seçerek ödeme planı oluşturacak. Maddi durumu parlak olmayan vatandaşlar kredi sayesinde ekonomilerini toparlayacak ve ödeme planlarını kendileri oluşturduğundan bütçesel sarsıntı yaşamayacak.

Gelir Belgesi İstenecek Ayrıca 3 Ay Sigortalı Çalışmak Gerekiyor

Kefil ve teminat istenmesikonusunda da açıklımayapan banka pandemi sürecinde mümkün mertebe kefil ve teminat arayışına girmeyeceklerini söyledi. Ancak bankakendini teminat altına almak isteyecek. Bunun da yolunu bulan banka vatandaşın gelir belgesini isteyecek. Gelir belgesine ek olarak 3 ay boyunca sigortalı bir işte çalışıldığı da belgelenmiş olacak. 3 aydan beri sigortalı çalışanlara direkt kredileri verilecek. Başvurular şubelerden ya da online, internet bankacılığı şeklinde yapılabilecek. Bu üç alternatife ek olarak Alo Kredi Destek Hattı da vatandaşın hizmetine sunulacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP