DOLAR

32,5676

0.13%
EURO

34,9230

0.66%
ALTIN(gr)

2.432,21

-0,01%
BİST 100

%
Kripto Paralar Hakkında Yeni Bir Uygulama Denemesi

Kripto Paralar Hakkında Yeni Bir Uygulama Denemesi

Bitcoin Trust sponsoru olan şirketlerden birisi yeni bir açıklama yayınladı. Bu açıklamayı yayınlayan Grayscale Investments şirketidir. Yapılan açıklamada yeni bir kripto paranın çıkacağı belirtildi. Bu Çarşamba günü açıklanacak olan kripto para birimi ile yeni bir yatırım aracının oluşturulacağı belirtildi.

ABONE OL
3 Şubat 2022 20:57
Kripto Paralar Hakkında Yeni Bir Uygulama Denemesi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Her geçen gün yeni kripto paralar hayatımızdaki yerini alıyor. İlk Bitcoin ile tanıdığımız kripto paraların çeşitlenmesinin birçok olumlu ve olumsuz noktaları oluşuyor. Çeşit artması sayesinde yatırım yapılacak alan sayısı artıyor. Bu sayede risk daha az düzeye iniyor. Fakat kripto para yatırımcılarını bekleyen bir sorun var. Bu sorun ise dolandırılma ihtimalleri. Bazı yeni çıkan kripto paralar ise tamamen dolandırıcılık üzerine kuruluyor. Bilgisayarınıza yerleşen bazı virüsler ise kripto paralarınızı çalabiliyor. Bu yüzden yeni kripto paraların çıkması bir açıdan olumlu bir açıdan olumsuz sayılabilir.

Bitcoin Trust sponsoru olan şirketlerden birisi yeni bir açıklama yayınladı. Bu açıklamayı yayınlayan Grayscale Investments şirketidir. Yapılan açıklamada yeni bir kripto paranın çıkacağı belirtildi. Bu Çarşamba günü açıklanacak olan kripto para birimi ile yeni bir yatırım aracının oluşturulacağı belirtildi. Bu sayede birikimini kripto para yatırımında değerlendirmek isteyen birçok insan için yeni bir kapı açılmış gözüküyor. Çıkacak olan bu kripto paraya gösterilecek olan ilgi merak edilenler köşesinde yerini korumaya devam ediyor.

Popüler bir yatırım fonu var. Bu fonun adı GBTC’dir. GBTC yöneticileri ve Grayscale yeni bir kripto para hesabı yaratmak için çalışmalara başladı. Bu kripto paranın daha büyük yatırımlara öncü olması hedefleniyor. Bu bağlamda yüksek değerlere sahip olması hedefleniyor. Bu hesapta Bitcoin, Litecoin, XRP, ETH gibi kripto para birimlerinin bulunması ve bu sayede hesabının değerinin daha da artırılması planlanıyor.

Grayscale bu fon hakkında çeşitli bilgiler verdi. Hesapların Birleşik Devletlerde bulunacağına değinildi. Ayrıca ABD Menkul Kıymetler ve Mübadele Komisyonu’na kayıtlı olmayacağı belirtildi. Buna ek olarak Amerikan Menkul Kıymetler Kanunlarına tabi olmayacak. Yatırımcılardan bazı isteklerde bulunan şirket 1 yıl boyunca risk alınabilmesi gerektiğini belirtti. 1 yıl sonrasında ise hisselerin istenildiği şekilde satılabileceğinden bahsedildi. Bu yeni uygulamanın insanlar tarafından nasıl karşılanacağı merak edilenler arasında. Günümüzde kripto paraların bu denli yaygınlaştığı sıralarda ortaya atılan fikrin insanlar tarafından olumlu veya olumsuz nasıl bir tepki göreceği hakkında bir bilgi bulunmuyor. Yatırımların yapılmasının ardından çok kazandırmayı hedefleyen sistem insanların ilgisini çekecek gibi gözüküyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP