DOLAR

32,5038

0.08%
EURO

34,7826

-0.12%
ALTIN(gr)

2.496,26

0,50%
BİST 100

%
Kredi Kartı Nasıl İnternet Alışverişine Açılır?

Kredi Kartı Nasıl İnternet Alışverişine Açılır?

Kredi kartı ile internet üzerinden alışveriş yapabilmek için kredi kartının internet alışverişine açtırılması gerekiyor.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:07
Kredi Kartı Nasıl İnternet Alışverişine Açılır?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kredi kartı sahipleri eskiden kredi kartlarını istedikleri şekilde internet alışverişlerinde kullanabiliyorlardı.

BDDK tarafından alınan kararlar sonrasında ise kredi kartı dolandırıcılıklarını önlemek için yeni bir yasa getirildi ve tüm kredi kartları internet alışverişine otomatik olarak kapatıldı.

Eğer sizinde bu konuda bir sorun yaşıyorsanız ve internet üzerinden alışveriş yapamıyorsanız bu durumda kredi kartınızı internet alışverişine açtırmanız gerekiyor.

Kredi kartınızı internet alışverişine açtırmak için yapılması gereken bankanızı arayarak kredi kartınızı internet alıverişine açtırmak istediğinizi belirtmeniz yeterli oluyor.

Eğer online bankacılık kullanıyorsanız yine burada menü kısmında bulunan ”kredi kartı ayarları” kısmından kredi kartınızı internet alışverişine açtırabilir ve kredi kartınız ile bu işlem sonrasında internet üzerinden alışveriş yapabilirsiniz.

İnternet alışverişinizi tamamladıktan sonra dolandırıcılık ve benzeri konularda sorun yaşamamak için kredi kartınızı tekrar internet alışverişine kapattırmanızı öneririz.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP