Kredi Kartı Borç Yapılandırması İçin Halkbank’ta Kredi Sağlayacak
  • Finans 365
  • Kredi
  • Kredi Kartı Borç Yapılandırması İçin Halkbank’ta Kredi Sağlayacak

Kredi Kartı Borç Yapılandırması İçin Halkbank’ta Kredi Sağlayacak

Halkbank yapmış olduğu bir açıklama ile Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanan kredi borç yapılandırması kapsamında kredi sağlayacağını duyurdu.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:30
Kredi Kartı Borç Yapılandırması İçin Halkbank’ta Kredi Sağlayacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından geçtiğimiz günlerde açıklanan kredi kartı borç yapılandırması için kredi imkanı sağlayan bankalar arasında Halkbank’ta katıldı. Ziraat Bankası ile başlayan kredi kartı borç kapatma kredisi uygulamasına daha sonra Vakıfbank’ta katılmıştı.

Halkbank’ın da katılımıyla kredi kartı borcu bulunan vatandaşlar 3 farklı bankadan alabilecekleri krediler ile borçlarını tek çatı altında toplayabilecekler.

HALKBANK’TAN DESTEK KREDİSİ AÇIKLAMASI

Halkbank kredi kartı borç yapılandırmasına ilişkin kredi imkanına ilişkin yapmış olduğu açıklamasında, yüzde kaç faiz oranıyla kredi vereceğini de duyurdu. Banka tarafından yapılan açıklamaya göre; Halkbank kredi kartı borçlarını aylık yüzde 1,10 faiz oranıyla 60 aya kadar yapılandıracak. Söz konusu konuya dair Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan’ın yapmış olduğu yazı açıklama ise şu şekilde,

Halkbank Tarafından Yayımlanan Basın Açıklaması

“Adını halktan alan bir Banka olarak, halkımızın her türlü finansal ihtiyacına yanıt vermek önceliğimiz. Halk Destek Kredisi ile ödeme zorluğu yaşanan kredi kartlarına ait borçları yeniden yapılandıracak ve piyasa istikrarına katkı sağlamak için verdiğimiz desteği sürdüreceğiz. Bu kredi sayesinde kart sahipleri biriken borçlarını tek bir çatı altında toplayarak kolayca ödeme şansına sahip olacaklar. Bu kredimizle müşterilerimize rahat bir nefes aldıracağız.”

Kredi Haberlerinden anında haberdar olmak için.

Andorid uygulamamız için TIKLAYINIZ

İOS uygulamamız için TIKLAYINIZ

Facebook Sayfamız için TIKLAYINIZ

Haber Kaynağı: Finans365.com

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP