Dolar Kuru Yeniden 6,40 Fiyatını Görebilir! Dolar Fiyatları İçin O Güne Dikkat!
  • Finans 365
  • Döviz
  • Dolar Kuru Yeniden 6,40 Fiyatını Görebilir! Dolar Fiyatları İçin O Güne Dikkat!

Dolar Kuru Yeniden 6,40 Fiyatını Görebilir! Dolar Fiyatları İçin O Güne Dikkat!

Dolar fiyatlarının ağustos ayında gece yarısı 6.40 tl seviyesini görmesinin ardından dolar yatırımcıları ve dolar ile işlem yapan taraflar tarafından dolar kuru dikkatle takip edilmeye başladı. Dolar hakkında ekonominin bir çok kesiminden çeşit yorumlar yapılmaya devam ediyor. Dolar fiyatları ne olur? Sorusu özellikle son dönemde vatandaşlar tarafından yeniden aranmaya başladı. Peki dolar fiyatları yeniden 6 liranın üzerine çıkacak mı İşte güncel dolar yorumları.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:35
Dolar Kuru Yeniden 6,40 Fiyatını Görebilir! Dolar Fiyatları İçin O Güne Dikkat!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Geçtiğimiz ay 26 ağustos tarihinde gece dolar fiyatları bir anda 6,40 seviyesine ulaşmasının gizemi hala bilinmezken ekonominin farklı kesimlerinden bir çok analizci bu durumu Japon piyasalarında “zarar kes” olarak bilinen Japon Yen’i için yatırımların dolara çevrilmesi kaynaklı olduğunu ifade etti. Ancak aradan geçen süre zarfında Japon piyasalarında aynı talimatlar ile dolarda yükseliş gözlenmemesi ortaya atılan bu teoriyi biraz zayıflattı.

26 Ağustos’da Dolar Neden 6,40 Tl Oldu?

Yurt içi piyasalarda işlem saatleri dışında meydana gelen bu olay sonrası günlük trader yapan yatırımcılar dolar fiyatlarını gece geç saatlere kadar takip etmeye başladı. Doların yeniden 6 liranın üzerine çıkabilir mi beklentisi hala devam ederken bugün ekonominin önde gelen analizcileri çok önemli bir yorumda bulundu. İşte ekonomistlerin dolar yorumu.

Dolar Yeniden 6,40 tl olacak!

Sosyal paylaşım sitesinde F. T. mahlası ile ekonomi ve dolar yorumu yapan analizciye göre;

New York Güney Bölgesi Federal Mahkemesi’nde devam eden davada Yargıç Richard Berman, Halkbank davasıyla ilgili ön duruşmanın 10 Şubat’ta görülmesine karar verdi.

Yargıç Berman, Halkbank’a önümüzdeki ay yapılacak duruşmada aleyhindeki iddialar konusunda kendisini savunması çağrısında bulundu.

Yargıç Berman Halkbank’ın 10 Şubat’ta New York’ta yapılacak duruşmaya katılmaması halinde, mahkeme kararlarına uymaması nedeniyle çeşitli yaptırımlarla karşılaşabileceğini ifade etti. Berman, savcılıktan da elindeki Halkbank ile ilgili kanıtları 3 Ocak tarihine kadar mahkemeye sunmasını istedi.

Şubat ayında ABD mahkemesinden gelebilecek aksi bir karar ile doların yeniden 6.40’lı seviyelerin görülebileceğini söyledi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP