Ziraat Bankası 1,35 Faiz Oranıyla İpotekli İhtiyaç Kredisi Sunuyor
  • Finans 365
  • Kredi
  • Ziraat Bankası 1,35 Faiz Oranıyla İpotekli İhtiyaç Kredisi Sunuyor

Ziraat Bankası 1,35 Faiz Oranıyla İpotekli İhtiyaç Kredisi Sunuyor

Ziraat Bankası müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılamaları için İpotekli İhtiyaç Kredisi kampanyası sunuyor. Banka müşterilerin yüksek tutarlı ihtiyaçlarını karşılamalarına destek olmak için yeni bir kampanya sunuyor. Müşterilerinin nakit ihtiyaçlarını karşılamaları için sunulan İpotekli İhtiyaç Kredisi kapsamında, uygulanacak faiz oranı ise yüzde 1,35 olarak belirledi. Ziraat Bankasının sunmuş olduğu kredi kampanyasının detaylarını haberimizde paylaşıyoruz...

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:49
Ziraat Bankası 1,35 Faiz Oranıyla İpotekli İhtiyaç Kredisi Sunuyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ziraat Bankası müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılamaları için İpotekli İhtiyaç Kredisi kampanyası sunuyor.

Banka müşterilerin yüksek tutarlı ihtiyaçlarını karşılamalarına destek olmak için yeni bir kampanya sunuyor. Müşterilerinin nakit ihtiyaçlarını karşılamaları için sunulan İpotekli İhtiyaç Kredisi kapsamında, uygulanacak faiz oranı ise yüzde 1,35 olarak belirledi, fakat bazı durumlarda değişiklik gösterebiliyor.

48 Aya Varan Vade

Banka tarafından sunulan kampanyada yüksek meblağda finansman alınabiliyor. Fakat kampanya kapsamında tutara ya da vade süresine göre faiz oranlarında değişiklik yapılamıyor. Ziraat Bankası tarafından sunulan İpotekli İhtiyaç Kredisi kapsamında 48 aya varan vade imkanı sunuluyor.

Gayrimenkule İpotek Konuluyor

Ziraat Bankası sunmuş olduğu kredi kapsamında müşterilerinden gayrimenkul talep etmektedir. Bu kapsamda istenilen gayrimenkul; işyeri, konut ya da arsa olabilir. Banka bu gayrimenkuller üzerine kredinin teminatı için ipotek koyuyor ve tüm ödemeler bittiği takdirde söz konusu ipotek de kaldırılıyor.

Bununla birlikte ipotek ettirilen gayrimenkul ilk olarak ekspertiz sürecinden geçerek, bankanın anlaşmalı olduğu gayrimenkul değerleme uzmanı tarafından krediye konu olan taşınmazın ekspertiz raporu hazırlanıyor. Azami kredi tutarı ise bu rapora göre belirleniyor.

Ek Teminat Talep Edebilir

Ziraat Bankasının sunmuş olduğu kredi kapsamında sunulan gayrimenkullerde konut beyan edilmesi durumunda konutun değerinin yüzde 80’i kadar, iş yeri beyan edilmesi durumunda iş yerinin değerinin yüzde 75’i kadar, arsa beyan edilmesi durumunda da arsa değerinin yüzde 50’si kadar kredi fırsatından yararlanılabiliyor.

Söz konusu kredi kapsamında geri ödemelerde, hayat sigortası, konut sigortası ve DASK yapılması zorunlu kılınıyor. Bankanın gerekli görmesi durumunda ek teminat talebinde bulunabilir.

Yüzde 1,35 Faiz Oranı

Ziraat Bankasının müşterilerine sunmuş olduğu kredi kapsamında 50 bin TL değerinde ipotekli ihtiyaç kredisi kullananların ödeyecekleri aylık kredi taksiti bin 506,64 Türk Lirası, vade sonunda ödeyecekleri toplam kredi tutarı ise yüzde 1,35 faiz ile 72 bin 318,71 Türk Lirası olarak hesaplanmıştır.

İpotekli İhtiyaç Kredisi kampanyası kapsamında ise yıllık maliyet oranı yüzde 22,4079 olarak belirlenmiş olup, en az 498 TL tutarında ekspertiz ücreti, 118 TL tutarında da ipotek tesis ücreti istenmektedir.

finans365.com

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP