DOLAR

32,5889

0.35%
EURO

34,7978

0.17%
ALTIN(gr)

2.496,94

0,51%
BİST 100

%
Elon Musk Altcoin Piyasasını Yine Salladı!

Elon Musk Altcoin Piyasasını Yine Salladı!

Dünyaca ünlü Teslanın CEO su Elon Musk yaptığı hareketle yine bir popüler altcoin olan Dogecoin'in yukarı doğru sert bir şekilde ivmelenmesine sebep oldu. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:56
Elon Musk Altcoin Piyasasını Yine Salladı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Elon Musk bir kez daha dogecoin’in sahiplerini sevindirdi. Son zamanların tercih edilen ve çok konuşulan kripto para birimlerinden olan Dogecoin, yine Tesla CEO’su tarafından gündeme getirildi. Musk Dogecoin hakkında çok konuşulan “Saturday Night Live” nın beklenen bölümünde “kesinlikle” olacağını belirtmesinin ardından Dogecoin fiyatları bir kez daha tavan yaptı. Altcoin piyasası Musk un tweetş ardından binance borsasında %14 lük artışla 0,40 USD civarlarına kadar arttı. Dogecoin kendi rekoru 45 cent e henüz ulaşmadı. Bunun yanında Dogecoin sahiplerine yaptırdığı kar ile Etherium’un kazançlarını gölgede bırakan en iyi kripto para olarak görülüyor. Musk geçtiğimia günlerde, “Dogefather” şeklinde paylaştığı tweetle yine birçok spekülasyona imza attı.

Popüler Altcoin Dogecoin’i Botlar Daha Da Arttırıyor

Ünlü CEO Musk için tweetler bir o kadar eğlenceli olsa da piyasa onu yine de ciddiye almaktan vazgeçememektedir. Musk’ın atmış olduğu tweetlerinin ardından arada geçen bu kadar kısa zamandan sonra nasıl bu kadar hızlı olarak kripto para borsasından para satın alındığını merak ediyorsanız eğer cevabı kripto para borsa çılgınlarının botlarında bulunmaktadır. Kripto para borsasıyla birçok kişi ilgilenmektedir. Bu ilgilenen kişiler zamanla kurt olup botları keşfetmişlerdir. Girişimcinin tweet atma alışkanlıklarını ve içeriklerini algoritmalarla birleştiren usta yazılımcılar Musk’ın her tweet inden sonra otomatik olarak kripto para satın alan programlar geliştirdiler. Bu sadeye de de kripto para kazançlarını ikiye katladırlar.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP