DOLAR

32,5038

0.08%
EURO

34,7826

-0.12%
ALTIN(gr)

2.496,26

0,50%
BİST 100

%
Axess Kredi Kartı Başvurusu Nasıl Yapılır? (Fırsatlar, Özellikler, Avantajlar)
  • Finans 365
  • Bankacılık
  • Axess Kredi Kartı Başvurusu Nasıl Yapılır? (Fırsatlar, Özellikler, Avantajlar)

Axess Kredi Kartı Başvurusu Nasıl Yapılır? (Fırsatlar, Özellikler, Avantajlar)

Axess kredi kartına nasıl başvurulur, kartın özellikleri ve avantajları nelerdir?

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:04
Axess Kredi Kartı Başvurusu Nasıl Yapılır? (Fırsatlar, Özellikler, Avantajlar)
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akbank Axess kredi kartı nasıl alınır? Her bankanın avantajlı ve kampanyalı teklifler sunduğu çeşitli özelliklerde kendi ismiyle özdeşleşmiş, markalaşmış kredi kartı bulunuyor. Akbank müşterilerine yıllardır Axess kredi kartıyla hizmet veriyor.

Akbank’ın Axess kredi kartı için başvurular, Akbank’ın resmi internet sitesi üzerinden kısa bir form doldurularak yapılabildiği gibi banka şubelerinden, Akbank Direkt üzerinden ve Akbank’ın müşteri hizmetleri numarasından da yapılabiliyor.

Akbank kredi kartı ne zaman gelir? Başvuru değerlendirme sonucu olumlu ise 2 haftaya kadar adrese teslim edilmektedir.

Axess Kredi Kartı Özellikleri Nelerdir?

Axess’in sunduğu birçok fırsatlar ile çeşitli özellikleri bulunuyor. Axess kartlarla yapılan alışverişlerden chip-para denilen ekstra puanlar biriktirilebiliyor. Yapılan taksitli alışverişlerle kazanılan chip-paralar biriktiğinde, istenildiği zaman Axess’e üye işyerlerinde puan karşılığında bedava alışveriş yapılabiliyor. Axess’de her 1 chip-para 1 liraya tekabül etmektedir.

Axess kredi kartıyla otomatik fatura ödeme talimatı verilebiliyor. Elektrik, su, doğalgaz ve telekomünikasyon şirketlerindeki aboneliklerde her ay gelen faturalar bu özellik sayesinde otomatik olarak ödenebiliyorlar.

Axess’le dikkat edilmesi gereken nokta, faturaların otomatik ödemesi yapıldıktan sonra kredi kartına ödeme yapılana kadar aylık %1,84 oranında fatura ödeme faiz oranı, günlük olarak işletiliyor. Ancak bu faiz oranı Turkcell, Türk Telekom, Vodafone, Super Online, POCELL ve Teknosa Mobil faturalarında geçerli değildir.

Axess Fırsatlarıyla Yapılabilecekler Nelerdir?

Axess kartın sunduğu fırsatlar ve bunlarla yapılabilecekler şöyledir:

  • Hızlı para: Acil nakit ihtiyaçlarında şubeye gitmeden, evrakla uğraşmadan ve mesai saatleri dışında bile 20000 TL’ye kadar 12 aya varan taksitlerle ve %2,25 aylık akdi faiz oranıyla para çekilebiliyor. Akbank’ın tüm şube ve mobil platformlarından başvuru yapılabiliyor.
  • Taksitli borç transferi: Diğer banka kredi kartlarına olan borçlar aylık %2,25 faiz oranıyla 12 ay taksitle masrafsız bir şekilde yapılandırılabiliyor.
  • SMS Para: 3 aylık taksitle 500 TL, 9 aylık taksitle 15000 TL’ye kadar %2,25 faiz oranıyla 5990’a SMS atarak talep edilebiliyor.
  • Taksit İste: Yapılan alışverişler ile kullanılan Nakit Avans sonrasında 12 aya kadar taksitlerle yapılandırılabiliyor.
  • Ekstre böldür: ekstrelerin kalan borçları erkenden kapatılmak istenildiğinde 2 ya da 3 taksite böldürülebiliyor.
  • Cash Para: Alışverişlerde chip-para’nın yanında tutarın %10’u oranında Cash para birikir. Bunlar ATM’lerden para olarak çekilebiliyor.
  • Taksitli avans: Hızlı paranın bir benzeri 15000 TL’ye kadar.
  • Erteleme iste: Yapılan alışverişlerin ödemeleri 3 aya kadar ertelenebiliyor.
  • Nakit avans: 25000 TL’ye kadar en fazla 40 gün vadeli olarak ATM’den para çekilebiliyor.
  • Ek taksit: Yapılan alışverişlere 10 aya kadar ek taksit yapılabiliyor.

Finans365.com Özel İçerik

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP