EYT’liler Twitter’da Kazan Kaldırdı! Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Sözlerine Büyük Tepki

EYT’liler Twitter’da Kazan Kaldırdı! Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Sözlerine Büyük Tepki

EYT'liler tüm iletişim platformları gibi sosyal medya platformlarını da aktif olarak kullanıyorlar. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın EYT ile ilgili açıklamaları sonrası atılan tweetler kısa sürede trend topic oldu. Türkiye gündemine 2. sıradan giriş yapan " K U R T U L A C A Ğ I Z " tagına yüzlerce tweet gelmeye devam ediyor.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:19
EYT’liler Twitter’da Kazan Kaldırdı! Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Sözlerine Büyük Tepki
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Emeklilikte Yaşa Takılanlar yani EYT‘liler seslerini duyurmaya devam ediyorlar. Twitter’da kısa sürede trend topic olan ” K U R T U L A C A Ğ I Z ” tagı altında yüzlerce tweet atan EYT’liler tepkilerini farklı ifadeler ile dile getiriyor.

Twitter’da An İtibariyle Gündem Başlıkları

En Dikkat Çekici Tweet

K U R T U L A C A Ğ I Z ” tagı altında atılan tweetlerden en ilginç olanı ise kordⓔlya®️ (@KORDELYAz) nickli kullanıcıya ait.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın

“EYT teklifinin ülkemize 750Milyar maliyeti var

Biz ekonomik kurtuluş savaşı verdiğimiz dönemde böyle bir yükü milletin sırtına bindirmeye hakkımız var mı?” sözlerine “Dedikten sonra milyonluk makam aracına binerek, Milyon dolarlık sarayına gitti.” şeklinde sert tepki gösteren kullanıcının tweetinin altına farklı kesimden yorumlar gelmeye devam ediyor.

Twitter hesabından atılan tweetin ön izlemesi

Ekonomik olarak zorlu bir süreçten geçen ülkemiz için EYT’liler sizce büyük bir yük olur mu ülke ekonomisi için? Haberin altındaki yorum kısmından soru, görüş, öneri ve yorumlarınızı paylaşabilirsiniz.

EYT’liler için nasıl bir çözüm getirilebilir?

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP