DOLAR

32,5613

0.05%
EURO

35,0221

0.42%
ALTIN(gr)

2.429,97

0,29%
BİST 100

%
Enpara Kredi Kartı Başvurusu ve Avantajları! 2021 En Para Kredi Kartı Özellikleri Nelerdir?
  • Finans 365
  • Bankacılık
  • Enpara Kredi Kartı Başvurusu ve Avantajları! 2021 En Para Kredi Kartı Özellikleri Nelerdir?

Enpara Kredi Kartı Başvurusu ve Avantajları! 2021 En Para Kredi Kartı Özellikleri Nelerdir?

En Para kredi kartı özellikleri nelerdir? En Para’dan Kredi Kartı Almak İçin Gereken Şartlar Nelerdir? EnPara Kredi Kartı Başvurusu Nasıl Yapılır? En Para ile ilgili merak edilen konular hakkında açıklık getirdik.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:31
Enpara Kredi Kartı Başvurusu ve Avantajları! 2021 En Para Kredi Kartı Özellikleri Nelerdir?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

En para kredi kartı başvuruları , genel olarak QNB Finansbank kredi kartı başvurularına göre değerlendirilmekte olan başvurulardır. Dijital bankacılıkta son zamanlarda oldukça kaliteli hizmetlere sahip olan ve bu alanda her geçen gün giderek büyümeye devam eden enpara, kredi kartı alacak olan müşterilerine kart aidatı ödemeden rahat alışveriş imkânı sunmaktadır. Kart aidatsız olarak kullanılan enpata kredi kartları aynı zamanda taksitlendirme açısından da pek çok bankaya kıyasla oldukça geniş alternatiflere sahiptir. Kişiye özel taksitlendirme yapan ve daha pek çok kampanyaları bulunan enpara kredi kartları , yapılan işlemleriniz içinde masraf talep etmez.

En Para Kredi Kartı Özellikleri Nelerdir?

En para kredi kartı özelliklerine bakıldığında, genel olarak diğer bankaların kredi kartlarıyla yapılan tüm işlemlerin yapılmasına olanak veren bir karttır. Ülkemizde dijital bankacılık anlayışı yeni yeni yaygınlaşmaya ve popüler olmaya başladığı için pek çok kişi bu duruma biraz daha şüpheci olarak yaklaşsa da bilinenin tam aksine en para kredi kartları kullanması en avantajlı ve kolay olan kredi kartlarından bir tanesidir. Buna göre en para kredi kartına sahip olan bir kişinin sahip olacağı avantajlar ve kredi kartı özellikleri şunlardır;

  • En para kredi kartına sahip olan kişiler kart aidatı ödemezler (bu durum sözleşmede ömür boyu kart aidatı alınmayacak şeklinde belirtilmiştir.)
  • EFT işlemlerinde bile herhangi bir ücret alınmaz,
  • En para kartınızı 2 yıl düzenli kullandığınızda 100 TL ayrıca 2 yıllık kart aidatı alırsınız,
  • Anlaşmalı iş yerlerinden oldukça uygun ödeme koşulları ve kampanyalarıyla alışverişlerinizi yapabilir ve harcamalarınızı erteletebilirsiniz.
  • Nakit avans seçeneği ile sıkıştığınız anda finansman destek alabilirsiniz.
  • TL harcamalarınızı daha sonradan taksitlendirebilirsiniz,
  • 90 TL’ye kadar alışverişlerde temassız kart özelliği kullanılabilir,

Yukarıda verilen özellikler en para kred kartını kullanan kişilerin sahip olacağı avantajlardır. Siz de en para kredi kartına başvuruda bulunarak yukarıda verilen avantajlara anında sahip olabilirsiniz.

En Para’dan Kredi Kartı Almak İçin Gereken Şartlar Nelerdir?

En paradan kredi kartı almak isteyen kişilerin sağlaması gereken belirli şartlar bulunmaktadır. Bu şartları sağlamayan kişiler, kredi kartı başvurusunda bulunamazlar. Buna göre en para kredi kartı almak isteyen kişilerin sağlaması gereken koşullar şunlardır;

  • En paradan kredi kartı alacak olan kişilerin daha önceden başka bir bankadan kredi kartı almış olmaları gerekmektedir.
  • Kişinin kredi kartı başvurusunda bulunabilmesi için düzenli bir gelire sahip olması ve bunu beyan edebilmesi gerekmektedir.
  • Bankalardan daha önce kredi almış ya da kredi kartı borcu yüzünden takibe düşmüş olan kişilerin kredi notları da düşük olacağından en paradan kredi kartı alamamaktadırlar.

Yukarıda verilen şartlar, en paradan kredi kartı almak isteyen kişilerin sağlaması gereken şartlardır. Ayrıca bu kredi kartını kullanmak isteyen kişilerin bilmesi gereken en önemli konu bu kart için herhangi bir şekilde ek kartın çıkartılamayacağıdır. En para kredi kartlarında ayrıca puan biriktirme ya da ürün kazanma gibi durumlarda bulunmamaktadır. Bu kredi kartını almak isteyen kişilerin özellikle bu ayrıntılara dikkat etmeleri gerekmektedir.

En Para Kredi Kartı Başvurusu Nasıl Yapılır?

En para kredi kartı başvurusunda bulunmak isteyen kişiler, başvuru işlemlerini internet üzerinden yapmaktadırlar. Bankanın internet şubesi ya da cep şubesini kullanarak yapılan başvurularda, kişilerin başvuruları oldukça kısa bir süre içinde değerlendirilecek ve başvuru sonuçları anında kendilerine iletilecektir. Sistem üzerinde yer alan iletişim bilgilerinin de girilmesinin ardından kişiler en para kredi kartı işlemlerini tamamlamış olurlar.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP