DOLAR

32,3321

0.24%
EURO

35,0840

-0.15%
ALTIN(gr)

2.301,45

1,06%
BİST 100

%
Independent Ratings Agency, Tether’in Tehlikeleri Hakkında Yatırımcılara Uyarıda Bulundu
  • Finans 365
  • Kripto Paralar
  • Independent Ratings Agency, Tether’in Tehlikeleri Hakkında Yatırımcılara Uyarıda Bulundu

Independent Ratings Agency, Tether’in Tehlikeleri Hakkında Yatırımcılara Uyarıda Bulundu

Tartışmalı kripto döviz zincirinin bir başka gözlemcisi, USDT değişim merkezlerinin kesintisiz çalışması için verdiği tehlikeler konusunda uyarı yapıyor. Weiss Ratings, yatırımcıları sistematik risk bağlantılarının ekosisteme olan zararı konusunda eğitime çağırıyor.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:36
Independent Ratings Agency, Tether’in Tehlikeleri Hakkında Yatırımcılara Uyarıda Bulundu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bağımsız Ratings Kuruluşu, yakın geçmişte kripto para birimleri için mektup sınıfları yayınlayan Bağımsız bir ABD ajansı olan TetherWeiss Ratings’in Tehlikeleri Hakkında Yatırımcıları Uyardı, yatırımcılara (USDT) tehlikeler konusunda bir uyarı yayınladı. ABD doları rezervleri ile tamamen örtüştüğü iddia edilen istikrarsız suç konusundaki yaygın korkuları vurguluyor.

Weiss analisti Juan M. Villaverde konuyla ilgili şunları söyledi: “Büyük mesele: Hiçbir zaman bir denetim yapılmadı ve Tether’in arkasındaki insanlar, sorulduğunda oldukça gölgeli oldu. Esas olarak, jetonlarının gerçek dolardan% 100 desteklendiğini iddia ettiler, ancak bu iddiayı desteklemek için herhangi bir delil sunmakta başarısız oldular. Sosyal medyada, Tether’in aslında yaptığı şey, kesirli bir ayırma sistemi yürütmekte olduğu konusunda fikir birliğine varmış gibi görünüyor. Başka bir deyişle, gözlemcilerin çoğu, bu jeton paraları destekleyecek gerçek paraları olmadığını iddia ediyor.Çok şüpheli. Katılmaya eğilimliyim ama şüphem çok.” Peki, Feds USDT Baskısını Durdurduğunda Ne Olur?

Independent Ratings Agency, Tether’in Tehlikeleri Hakkında Yatırımcılara Uyarıda Bulundu

USDT’nin tüm ekosisteme verdiği önemin, Fiat olmayan birçok borsanın (Binance veya Okex gibi) ticarette gerçek dolarlara vekil olarak kullandığını açıklıyor. Bu nedenle, en çok işlem gören üçüncü kripto döviz yüzdesi ve işlem hacmi ile pazarın üst sınırını düzenli olarak aşan tek kriptondur. Bu borsalar dolayısıyla likidite için bağlayıcıya bağımlıdır ve eğer herhangi bir hükümet fişini yazıcılarından çekmeye karar verirse yatırımcıları riske sokar. Bazıları bunun ABD yasalarına göre olası bir senaryo olduğunu düşünüyorlar.

“Hanky-panky’nin sonuçları çok kapsamlı olabilir. Tether hileli olarak ortaya çıkarsa ne olur? Veya büyük bir hükümet, Tether gibi kripto para birimlerinin, düzenlemelerden kaçınmak için borsalar tarafından kullanıldığını tespit etmesi durumunda ne olur? Ya bu büyük likidite kaynağı aniden buharlaşırsa? “Diye soruyor Villaverde. “Muhtemelen, değişim hatalarına neden olabilir. Yatırımcıları pozisyonlarını tasfiye etmeye yönlendirebilir ve piyasa fiyatlarında keskin düşüşlere neden olabilir. “

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP