BAĞKUR Emekli Maaşları Ne Zaman Ödenecek? Maaş Ödemesi Hangi Gün?

BAĞKUR Emekli Maaşları Ne Zaman Ödenecek? Maaş Ödemesi Hangi Gün?

Ramazan Bayramı’nın yaklaşması ile birlikte maaşların hangi gün yatırılacağı merak edilmeye başlandı. Bağkur emeklileri bayramdan önce maaşlarını alabilecekler mi? Konu ile ilgili merak edilen detaylar haberimizde.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:45
BAĞKUR Emekli Maaşları Ne Zaman Ödenecek? Maaş Ödemesi Hangi Gün?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

BAĞKUR EMEKLİ MAAŞLARI NE ZAMAN ÖDENİYOR?

Ramazan Bayramı’nın yaklaşması ile birlikte maaşların hangi gün yatırılacağı merak edilmeye başlandı. Bağkur emeklileri bayramdan önce maaşlarını alabilecekler mi?

Konu ile ilgili merak edilen detaylar haberimizde.

Bağkur emekli maaşları ne zaman yatırılacak?

Korona salgını nedeniyle alınan önlemlere bir yenisi daha eklendi. Yeni alınan önlemle bayram ziyaretlerinde virüsün bulaşıcılığını önlemek adına tüm Türkiye’yi kapsayan dışarı çıkma yasağı sonucu marketlerdeki kalabalık artmaya başladı. Peki, vatandaşlar bundan önce maaşlarını alabilecekler mi? Elde edinilen bilgilere göre SGK kapsamında maaş alan vatandaşların normal şartlarda ödeme günü 17,18, 19,20,21,22,23 Mayıs’ta olanların ödemesi yapıldı. Ödemeleri 24,25,26 Mayıs olanlar ise maaşlarını bugün alabilecekler.

Bağkur emeklilerinde ise durum şöyle: Ödeme günü 25,26 mayıs’ta olan vatandaşların ödemesi 21 Mayıs’ta, 27,28 Mayıs’ta olanların ise 22 Mayıs’ta yapılacak.

Edinilen bu bilgiye göre tüm emekliler bayramdan önce maaşlarını almış olacaklar.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP