DOLAR

32,5613

0.05%
EURO

35,0221

0.42%
ALTIN(gr)

2.429,97

0,29%
BİST 100

%
ATV’nin merakla beklenen yeni dizisi Destan ne zaman başlıyor? Konusu ne? Oyuncu kadrosu
  • Finans 365
  • Gündem
  • ATV’nin merakla beklenen yeni dizisi Destan ne zaman başlıyor? Konusu ne? Oyuncu kadrosu

ATV’nin merakla beklenen yeni dizisi Destan ne zaman başlıyor? Konusu ne? Oyuncu kadrosu

Hazırlıkları 1 yıl süren ATV'nin merakla beklenen yeni dizisi Destan büyük ses getireceğe benziyor. Peki Destan dizisi ne zaman başlayacak? Destan dizisi oyuncuları, oyuncu kadrosu kimler? Destan dizisi gerçek hikayesi ne? Tüm bu soruların yanıtları.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:48
ATV’nin merakla beklenen yeni dizisi Destan ne zaman başlıyor? Konusu ne? Oyuncu kadrosu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Çekimleri yaklaşık olarak 1 yıl süren, oyuncu kadrosu ve hikayesi ile adeta şimdiden merak edilmeye başlanan, yine aynı şekilde Atv’de ‘Hercai’ adındaki dizide başrolü paylaşan Ebru Şahin ile bir başka oyuncu Edip Tepeli’nin başrollerinde buluşacağı Destan dizisi yakın zaman içerisinde Atv’de başlayacak. Atv’de 3 sezon süren Hercai dizisi ile oldukça büyük bir beğeni toplamayı Başaran Ebru Şahin, milyonlarca hayran kitlesine kavuşmayı başardı ve yetenekleri ile de adeta takdir topladı. 

Proje tasarımı ile yapımını Mehmet Bozdağ’ın üstlendiği bu projede Ebru Şahin’e başrolde eşlik edecek olan oyuncu Edip Tepeli oldu. Pek çok ünlü oyuncunun arasından sıyrılıp başrolü layıkı ile hak eden Edip, geçen sezon ‘sefirin kızı’ adındaki dizide Kavruk Ömer rolünde oynuyordu.

Senaryosunu Nehir Erdem ile Ayşe Ferda Eryılmaz’ ın yazdığı, yönetmen koltuğunda ise Emir Khalilzadeh’in oturduğu destan dizisinde şimdiden dizi severlerin en çok merak ettikleri konuların başında başrol oyuncuları Edip Tepeli ile Ebru Şahin’in uyumları geliyor.

Destan Neyi Anlatacak?

8. yüzyılda Türklerin, İslamiyeti kabul etmelerinden hemen önceki döneme dair bir hikayenin dile getirildiği bu projede çok önemli karakterler bir araya geldi.

Destan Yeni Sezonda Patlama Yapabilir

Yeni sezonda diziler arasında harika bir yer edinmek amacıyla adeta çok iddialı olan destan dizisinin yapım şirketi, şimdiden yoğun bir hayran kitlesinin mesaj yağmuruna tutulmuş durumda.

Destan Dizisi Oyuncuları Kimler?

Ebru Şahin ile edip Tepeli’nin başrollerinde oynadıkları destan dizisinin diğer oyuncuları: Esra Kılıç, Ecem Sena Bayır, Burak Berkay Akgül, Burak Tozkoparan.

Destan Dizisi Ne Zaman Başlayacak?

Destan dizisinin proje tasarımcısı ve yapımcısı Mehmet Bozdağ’ın, sosyal medya hesabından yapmış olduğu bir paylaşım ile destan dizisinde izleyicinin hikaye, prodüksiyon ve dönem açısından çok değişik bir yapım bulacağını dile getirdi. Destan dizisinin; hikayesi, prodüksiyonu ile güçlü oyuncu kadrosuyla yalnızca Türkiye’de değil aynı zamanda bütün dünyada da çokça konuşulacağını dile getiren Mehmet Bozdağ, hem gururlu hem de inançlı bir portre çiziyor.

Her ne kadar da destan dizisinin, hangi gün ve hangi tarihte ekranlara geleceği ile ilgili kesin ve net bir bilgi olmazsa dahi “Destan yakında Atv’de başlayacak” sloganı bile izleyicileri şimdiden heyecanlandırmayı başardı. 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP