DOLAR

32,5647

0.13%
EURO

34,8474

0.46%
ALTIN(gr)

2.417,23

-0,63%
BİST 100

%
POMEM, Polislik 27. Dönem Sözlü Mülakat Sonuçları Açıklandı Mı? Ne Zaman Açıklanacak?
  • Finans 365
  • Gündem
  • POMEM, Polislik 27. Dönem Sözlü Mülakat Sonuçları Açıklandı Mı? Ne Zaman Açıklanacak?

POMEM, Polislik 27. Dönem Sözlü Mülakat Sonuçları Açıklandı Mı? Ne Zaman Açıklanacak?

27. Dönem POMEM mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak, sonuçları hangi gün belli olur? Polislik, POMEM sonuç sorgulama ekranı nedir? İşte Emniyet Genel Müdürlüğü 27. Dönem polislik sözlü mülakat sonuçları ile alakalı son durum ve sorgulama sayfası ile ilgili her şey haberimizde.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:50
POMEM, Polislik 27. Dönem Sözlü Mülakat Sonuçları Açıklandı Mı? Ne Zaman Açıklanacak?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

27. Dönem polislik POMEM mülakat sonuçları 2021 açısından merak edilmeye başlandı. Polislik sözlü mülakatlarına katılım sağlayan adaylar, POMEM sonuçları ne zaman açıklanacak? Sorusu ile ilgili çeşitli araştırmalara hız verdi. Bilindiği gibi POMEM giriş puanı, sınava katılan adayların KPSS puanının %25’i ve fiziki yeterlilik sınavı puanının ise %25’i ve panel mülakat sonucu puanın ise %50’sinin toplamları olarak önümüze konuluyor.

Peki, 27. Dönem POMEM mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak, sonuçları hangi gün belli olur? Polislik, POMEM sonuç sorgulama ekranı nedir? İşte Emniyet Genel Müdürlüğü 27. Dönem polislik sözlü mülakat sonuçları ile alakalı son durum ve sorgulama sayfası ile ilgili her şey haberimizde…

Polislik, POMEM Sözlü Sınav Sonuçları Açıklandı Mı?

Geçtiğimiz birkaç ay içerisinde gerçekleştirilen sözlü mülakatlara katılım sağlayan polis adayları, 27. Dönem POMEM sözlü sınav sonuçları için heyecanlı bir şekilde beklemeye devam ediyor. Ekim ayının sonlarına doğru geldik ancak sonuçların henüz açıklanmamış olması adayları sabırsız ediyor. Polislik mülakat sonuçları açıklandı mı? Sorusunun cevabı ve çok daha fazlası haberin devamında…

27. Dönem Polislik Sınav Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

POMEM sınavına katılım sağlayan 8 bin adayı oldukça yakından ilgilendiren bu süreç içerisinde, 27. Dönem polislik mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak? hususu, uzun bir müddettir yoğun bir şekilde araştırılan konular arasında yer alıyor. Polislik mülakat sonuçları, Polis Akademisi Başkanlığı’nın resmi internet sayfası www.pa.edu.tr internet sayfası üzerinden ilan edilecek ve sorgulama ekranı ise bu adres üzerinden gerçekleştirilecek.

Polislik Sözlü Sınav Sonuçları İle İlgili Son Durum Nedir?

Polislik mülakat sonuçlarının açıklanacağı tarih henüz açıklanmadı. Neticelerin, kasım ayının ortalarına doğru açıklanacağı tahmin ediliyor. Polis olmak isteyen adayların girmiş oldukları sınav sonuçları, sınıf ile alakalı işlemleri yerine getirildikten sonra Polis Akademisi Başkanlığı tarafından ilan edilecek.

27. Dönem POMEM, Polislik Mülakat Sonuçları Nasıl Sorgulanır?

Sınav sonuçları, polis olmak isteyen adayların Polis Akademisi Başkanlığı’nın resmi internet sayfası üzerinden duyurulacak. Diğer taraftan adaylara, posta yolu veya değişik iletişim yöntemleri ile sınav sonuçları duyurulmayacak. Sonuç belgesi ile gönderilmeyecektir. Internet uygulamaları üzerinden yapılan sınav sonuç duyurusu tebliğ niteliğini taşıyor.

Polis olmak isteyen adayların, başarı sıralamasına esas olan POMEM giriş puanı, adayların KPSS puanının %25’i, fiziki yeterlilik sınavında almış oldukları puanın %25’i ve mülakat sınavı puanının ise %50′ sinin toplamı olarak önümüze geliyor. Başarı sıralaması puan durumunun bulunması halinde sırasıyla, KPSS’den alınan puan, mülakat puanı ile fiziki yeterlilik puanın yüksekliği esas alınarak adaylar arasında seçim yapılacaktır.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP