Emeklilere büyük zam yolda! Tam 500 TL

Emeklilere büyük zam yolda! Tam 500 TL

BAĞ-KUR, SSK emeklileri ile devlet memurlarına Cumhurbaşkanı tarafından Müjde geldi. 500 TL zam yapılacak! Son dakika yeni gelişmeler ve çok daha fazlası haberimizde… 

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:50
Emeklilere büyük zam yolda! Tam 500 TL
0

BEĞENDİM

ABONE OL

2022 asgari ücret tespit komisyonunun kasım ayı ortalarında bir araya gelip 2022 senesi içerisinde uygulanacak asgari ücreti belirlemek amacıyla görüşmelere başlaması hedefleniyor. Böylelikle emeklilere bir yıl içerisinde uygulanmakta olan 2 defa zamların daha fazla olması için ve emeklilerin daha güzel bir hayat yaşamaları açısından hükümet fikirlerini beyan ediyor ancak işçi konfederasyonları tarafından değişik teklifler de sunulmaya başlandı. Emekli vatandaşların bundan sonra alacakları maaşlar ile ilgili düzenlemeleri içeren çalışmalar, yakın zaman içerisinde kamuoyu ile paylaşılacak.

 

Emekli vatandaşların, yeni güne uyandıklarında maaşlarına 500 TL zam yapıldığını görmeleri mümkündür. Bir son dakika gelişmesi yaşandı ve bütün emekliler açısından uygulaması yapılacak olan zam tutarının 500 TL olması öngörülüyor. Bu da demek oluyor ki SSK ile BAĞ-KUR emeklileri ve kamu personeli emeklilerinin tamamına ekim ayı içerisinde toplamda 500 TL’lik zam yapılması açısından planlar GELİŞTİRİLİYOR. BAĞ-KUR, SGK ile kamu personeli emeklilik açısından ekim ayı içerisinde 500 TL zam yapılmasına karar VERİLDİ. Var olan düzenlemenin yaşama geçirilmesi hususunda ise artık son günlere gelindi. 2021 senesi içerisinde emekli vatandaşlar açısından verilmekte olan bayram ikramiyeleri ile temmuz ayı zammı sonrasında bir de promosyon müjdesi verilmişti.

 

Emekli vatandaşlar artık yeni bir güne 500 TL’lik bir zam ile merhaba diyebilirdi. Yapılan duyuru akabinde bütün emekli vatandaşlar açısından uygulaması gerçekleştirilecek olan zam tutarının 500 TL olması bekleniyor. Hiçbir biçimde vatandaşının, emekli olduğu kurum farketmeksizin ekim ayı içerisinde 500 TL’lik bir ek zam ile maaşları almak artık mümkün.

 

En Düşük Emekli Maaşı Ne Kadar Olacak? 

 

(TÜED) Türkiye Emekliler Derneği başkanı Kazım Ergün tarafından yapılan yeni duyuru akabinde maaşlara yönelik yeni zam görüşmelerinin hızlı bir şekilde devam edildiğine dikkat çekildi ve yaşama geçirilmesinden itibaren 2000 senesi sonrasında emekli olan vatandaşlar açısından maaşların eşitlenmesi hedefleniyor. 

 

Böylelikle BAĞ-KUR, kamupersoneli, SGK emeklileri açısından hiçbirisi birbirinden ayırt edilmeksizin ekim ayı içerisinde bütün vatandaşlara 500 TL’lik bir ek zam yapılması hedefleniyor. 500 TL’lik zam hususunda düzenleme istek yaşama geçirilmesi açısından artık sayılı günler kalınlığına dikkat çekildi.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP