DOLAR

32,4796

0.31%
EURO

35,0406

-0.18%
ALTIN(gr)

2.324,15

0,20%
BİST 100

%
Metaverse  Teknolojisi İle Sıçrama Yapacak Altcoinler

Metaverse  Teknolojisi İle Sıçrama Yapacak Altcoinler

Kripto para aleminde lider konumundaki Bitcoin, 61000 doların üzerinde işlem görmeye devam ediyor ve bu fiyat seviyesini korumaya çalışıyor. Diğer taraftan son zamanlarda güçlü bir şekilde yükselen ve herkesin dikkatini çeken Shıba Inu ile Dogecoin’de ise %10’luk bir değer kaybı meydana geldi ve böylelikle alım satım işlemlerine devam ediyor.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:51
Metaverse  Teknolojisi İle Sıçrama Yapacak Altcoinler
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fakat 3 metaverse coin projesi ise harika bir şekilde yükselmeye devam ediyor. Metaverse coinler, son zamanlarda dikkatleri çekiyor ve yatırımcıların şimdiden radarına takılmış durumda.

karşınızda güne yükseliş ile başlayan ve adeta yatırımcılarını gündemine damga vuran metaverse coinler ile ilgili detaylar ve çok daha fazlası haberimizin ayrıntılarında…

 Lider Bitcoin Düşüş Yaşarken, 3 Metaverse Coin İse Yükselmeye Devam Ediyor

Bitcoin, yükselme trendini kaybetmiş gibi görünüyor fakat yazın esnasında btc, 61 bin doların üzerinde tutulma mücadelesi vermeye devam ediyor. Lider bitcoin’den sonra gelen Ethereum ise Bitcoin ile beraber düşüş yaşamaya devam ediyor. Ripple yazın esnasında ufak kazançlar ile yeşil tarafta kalan çok nadir altcoinlerden. Fakat şaşırtıcı olan ise son zamanlarda kuvvetli bir şekilde yükselişe geçen Shıba Inu ile %10’luk bir kayıp ile işlem görmesidir. Balina alımları ve liste ile fırlayışa geçen Metaverse coinler, şimdi kırmızı tahtaya tek tek çekiliyor. Fakat, yeni çılgınlık ise metaverse teknolojisinin ön gördüğü coin projelerinde. Top 100 listesine damga vuran altcoinler arasında yatırımcıların zenginliklerine zenginlik katan 3 metaverse dikkatlerden kaçmıyor.

 Tabanı 3 büyük kripto para birimi olan ether birimine dayalı olan sanal gerçeklik platformu ‘MANA’ yani Decentraland, the sandbox, %85’ten den daha fazla artış gösterdi ve yatırımcılarını fazlasıyla mutlu etti. Bir sosyal oyun platformu olan enjin coin (Enj) ise güne damga vuran üçüncü büyük altcoin oyun olmayı başardı ve bu da metaverse olarak önümüze geliyor. Enjin coin, %30’dan daha fazla artış elde ederek bugün yatırımcılarının ceplerini dolduran 3. büyük altcoin olarak karşımıza geliyor.

Metaverse Çılgınlığı Durmadan Yoluna Devam Ediyor

Sosyal medya devi Facebook’un CEO’su Mark Zuckerberg, Facebook’un artık vermek istediği mesajı dünyaya net bir şekilde veremediğini ve bu nedenle evren ötesi mesajlar ile gündeme gelmesi metaverse kavramının ne olduğunu merak konusu yapan en önemli başlıklardan biri oldu. Meta olarak Facebook’un adının değiştirilmesi ile beraber başlangıç gösteren Metaverse coin çılgınlığı burada bitecek gibi görünmüyor. Bunun sebebi ise Facebook’un açıklaması ile beraber fiyatını katlayan metaverse coinler, yükseliş trendinde hareket etme devam ediyor. Diğer taraftan son birkaç gün içerisinde bu kripto paralara yatırımcının ilgisi atmaya devam edecek gibi görünüyor.

 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP