• Finans 365
  • Kredi
  • Aktif Bank ve PTT, Devlet Güvencesiyle 30 Bin TL Kredi Avantajı!

Aktif Bank ve PTT, Devlet Güvencesiyle 30 Bin TL Kredi Avantajı!

Acil paraya ihtiyaç duyan tüketicilere müjdeli bir haber yine PTT'den geldi. Devlet güvencesi ile PTT ile Akbank ortaklaşa müşterilere düşük faizli ihtiyaç kredisi verecek. PTT'den 30.000 TL ihtiyaç kredisi fırsatı ve çok daha fazlası haberimizde...    

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:51
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Aktif Bank ve PTT ortaklığı ile ihtiyaç kredisi avantajı

 Kamu bankalarından düşük faiz ile ihtiyaç kredisi çekmek isteyen vatandaşlar, bankaların sunmuş oldukları avantajları araştırmaya devam ediyor. Tam da bu süreç içerisinde adından sıklıkla söz ettiren PTT, özel bankalar arasında bulunan Aktif Bank ile bir ortaklık anlaşmasına imza attı. Buna göre, Aktif Bank ile PTT ortaklığı dahilinde; acil nakit ihtiyacı bulunan müşterilere düşük faizli ihtiyaç kredisi verilecek. Belirli seviyenin üzerinde kredi notuna sahip olanlar ile yüksek skor bandında bulunan vatandaşlar, devlet destekli kredi kullanmak istedikleri takdirde PTT’yi tercih eder. Aktif Bank ile ortaklık dahilinde 30.000 TL ihtiyaç kredisi avantajı devam ediyor. Bankanın belirlemiş olduğu 36 ay vade seçeneği aracılığı ile acil nakit gereksinimi bulunan vatandaşlar, bütçelerini fazla zora sokmadan bu kredi desteğinden faydalanıp kolay bir şekilde geri ödeme avantajından faydalanabilir.

 PTT-AktifBank ihtiyaç kredisi detayları nelerdir?

Maaşlarını PTT’den almakta olan emekli vatandaşların da faydalanabileceği bu kredi avantajından uygun faiz oranları ile 36 ay vade seçeneği sunuluyor. Borçlarını kapatmak ya da ihtiyaçlarını ötelemeden satın almak isteyen vatandaşlar açısından acil nakit desteği aradıklarında 30 bin TL’lik kredi çekebilirler. PTT ihtiyaç kredisi başvuruları PTT’den yapılabildiği gibi aktifbank şubelerinden de yapılabilir. PTT-Aktif Bank ortaklığı ile acil nakit ihtiyacı bulunan vatandaşlarla sunulmakta olan bu kredinin kullanımında ise bir kereye mahsus 157 TL’lik bir kredi tahsis ücreti alınıyor. PTT ile Aktifbank ortaklaşa vermiş oldukları bu avantajlı ihtiyaç kredisi aracılığı ile vatandaşlar, acil nakit ihtiyaçlarını karşılayıp rahata kavuşur.

 

 

Aktif Bank ile PTT ortaklığı dahilinde acil nakit ihtiyacı bulunan vatandaşlara sunulmakta olan bu kredinin kullanımında 157 TL’lik bir kredi tahsis ücreti alınmaktadır. PTT ile Aktif Bank ortaklaşa vermiş oldukları avantajlı ihtiyaç kredisi ise 36 ay vade seçeneğinde ve 1000 TL civarında ise taksitlerde kolaylıkla geri ödeme yapılabiliyor. Vatandaşların, ihtiyaçlarını gidermek amacıyla Aktif Bank ve PTT şubelerine başvuru yapmaları gerekir.

 

 

 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP