DOLAR

32,5749

0.27%
EURO

34,9860

0.02%
ALTIN(gr)

2.455,72

0,81%
BİST 100

%
JPMorgan, Şimdide O Altcoin’in Bitcoin’den Daha Üstün Olduğunu Söyledi!    

JPMorgan, Şimdide O Altcoin’in Bitcoin’den Daha Üstün Olduğunu Söyledi!   

Bankacılık devi JPMorgan, en son yayınlamış olduğu raporda Ethereum kripto para biriminin, Bitcoin'den daha üstün olduğunu savundu ve bunun gerekçelerini sıraladı. 

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:52
JPMorgan, Şimdide O Altcoin’in Bitcoin’den Daha Üstün Olduğunu Söyledi!    
0

BEĞENDİM

ABONE OL

JPMorgan analistleri, piyasa ile ilgili bilgileri analiz etmeye devam ediyor. JPMorgan, ayrıca geçtiğimiz hafta Bitcoin kripto para birimi için gerçek değerinin 35 bin dolar civarında olması gerektiğine inanmıştı. İşte JPMorgan analistleri tarafından hazırlanan ve kamuoyu ile paylaşılan rapordan çıkarılabilecekçer ve çok daha fazlası haberimizde… 

 Bankacılık Devi JPMorgan Baş Analisti Nicolaos Panigirtzoglou’ un Bitcoin Ve Ethereum Görüşleri 

  Kripto para piyasasında ikinci sırada yer alan ethereum, tokenşer arasında en üst sıralarda yer aldığını açıkladı. DeFiPulse aracılığı ile sağlanan bilgilere göre, ether tabanlı (DeFi) herhangi bir merkeze bağlı olmadan alım satım işlemlerine tabi tutulan kripto borsası gibi projelerin de kilitlenen toplam değeri şimdi oldukça şaşırtıcı bir biçimde 106 milyar doları gölgede bırakmış bulunmakta. NFT’ler ile Stablecoin bir araya geldiğinde Ethereum, daha da büyük ve daha da eski rakibinden daha çok kullanım alanına sahip. Bu sebeple analist, enflasyon rakamlarına karşı koruma görevi görmekte olan bitcoin para biriminin, finansal sistemin risk faktörlerini ortaya çıkaran düşük faizli ortamlarda büyüdüğüne dikkat çekti. Bunun haricinde, merkez bankaları harika desteklerini geri çevirmeye başladıkları için, artış gösteren tahlil getirileri sebebiyle Bitcoin, çok değerli metal altın ile beraber bir darbe alabilir. Analiz bu konu ile ilgili şunları söylüyor:

 “Tahvil alım satışlarından elde edilen gelir artışı ile para politikalarının nihai bir şekilde normalleşmesi, bir dijital altın şekli olarak Bitcoin kripto para birimi üzerinde aşağı yönlü bir baskı meydana getiriyor. Bir dijital altın biçimi olarak daha yüksek reel getiriler, geleneksel altın üzerinde aşağı yönlü baskı oluşturmaya devam ediyor.” Dedi.

 Ünlü analiste göre Ether, ayrıca pos geçişi sebebiyle çevresel endişelere daha duyarlı. Fakat diğer taraftan 2 Kripto para birimini de aşırı değerli olduğu söyleniyor. İşte analistlere göre bunun sebepleri…

 JPMorgan: Bitcoin de Ethereum da  Aşırı Değer Kazandı 

 Bununla beraber, ABD’li bankacılık devi JPMorgan’ın, kripto para piyasasında önde gelen her iki para biriminin de adil fiyatlarının üzerinde işlem gördüğüne inanıyor. 3 Kasım tarihinde Ether, yüksek derecesi olan 4. 674 dolara ulaşmayı başarmıştı. Diğer taraftan bitcoin ise şu anki 67276 dolarlık zirvesine ulaşmasından bu yana birkaç haftadır aşağı yönlü bir şekilde hareket etti ve bu şekilde işlem görmeye devam ediyor. JPMorgan’ın, Geçenlerde Bitcoin kripto para değerini 35.000 dolar olarak hesaplamıştı. 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP