Bankadan Onay Alamayanlar, Kredi Notu Düşük Olanlar, Gelir Belgesi Olmayanlar…  Aktifbank’a Başvurdunuz Mu?
  • Finans 365
  • Kredi
  • Bankadan Onay Alamayanlar, Kredi Notu Düşük Olanlar, Gelir Belgesi Olmayanlar…  Aktifbank’a Başvurdunuz Mu?

Bankadan Onay Alamayanlar, Kredi Notu Düşük Olanlar, Gelir Belgesi Olmayanlar…  Aktifbank’a Başvurdunuz Mu?

Son dakika kredi haberi ilanı yapıldıktan sonra kredi notu düşük olan kişilere, gelir belgesi olmayan kişilere ihtiyaç kredisi verileceği duyuruldu. Bankalardan kredi onayı alamayan vatandaşlara 40 bin TL'ye kadar kredi tutarı 36 ay vade seçeneği şeklinde sunulacak. Kredi notu düşük olduğu için ya da gelir belgesi bulunmadığı için kredi başvuruları reddedilmiş ise o halde AktifBank N-kolay kredi kampanyasına katılım sağlayarak gereksinim duyduğunuz kredi başvurusunu yapabilirsiniz.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:52
Bankadan Onay Alamayanlar, Kredi Notu Düşük Olanlar, Gelir Belgesi Olmayanlar…  Aktifbank’a Başvurdunuz Mu?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AktifBank‘tan yapılan son dakika açıklaması ile beraber diğer taraftan, PTT ortaklığı dahilinde verilmekte olan emekli kredisi ile sigortalı olarak çalışan vatandaşlara verilecek olan ihtiyaç kredisi kampanyaları da halen devam ediyor.

 İhtiyaç Kredisi Başvurusu AktifBank’ta Nasıl Yapılır? 

 Bankalara art arda kredi başvurusunda bulundunuz ama gelir belgeniz olmadığı için ve kredi puanınız düşük olduğu için başvurularınız ret mi edildi? O zaman üzülmeyin! Kredi onayı almak istiyorsanız AktifBank üzerinden ihtiyaç kredisi kullanmak istediğiniz takdirde N-kolay kredi başvurusu uygulamalardan bir tanesi olan sms kredi servisine başvuru yaparak hemen işlemlerinizi yapabilirsiniz. Cep telefonunuzdan mesaj atarak banka üzerinden ne kadar kredi onayı alacağınıza çok hızlı bir şekilde öğrenebilirsiniz. SMS ile kredi başvurusu yapmak amacıyla karar yazıldıktan sonra boşluk bırakılmalı ve kredi başvurusu yapacak olan kişinin TC kimlik numarasını da yazmak suretiyle 3050 numarasına mesaj gönderilir. Mesajın gönderilmesinden sonra 5 dakika içerisinde banka, tüketiciye sonucu verecek. Onaylanan kredi sonrasında ise AktifBank genel müdürlüğü tarafından aranacaksınız. 

 Aktif Bank, PTT İle İşbirliği İmzaladı

 PTT, Türkiye’de faaliyet göstermekte olan özel bankalardan Aktif Bank ile ortak işbirliği metnine imza attı. Buna göre ihtiyaç kredisi çekmek isteyen vatandaşlar, Aktifbank şubelerinde ya da SMS yolu ile müracaat yaptıktan sonra onay alınması durumunda kredi miktarını PTT şubesinden de çekebilir.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP