DOLAR

32,5582

0.04%
EURO

34,9306

0.18%
ALTIN(gr)

2.431,38

0,36%
BİST 100

%
Bakın Altcoinlerde Ralli’nin Başlaması İçin Bitcoin’in Ne Kadar Olması Gerekiyormuş!
  • Finans 365
  • Kripto Paralar
  • Bakın Altcoinlerde Ralli’nin Başlaması İçin Bitcoin’in Ne Kadar Olması Gerekiyormuş!

Bakın Altcoinlerde Ralli’nin Başlaması İçin Bitcoin’in Ne Kadar Olması Gerekiyormuş!

Kripto para pazarlarında bütün katılımcılar, 'Mega boğa' trendinin başlamasını beklerken, diğer taraftan ön satışlar devam ediyor. Herhangi bir merkeze bağlı olmadan gerçekleştirilen satışlara çıkarılan tokenlerde kısa süre içerisinde 50 kata varan yükselişler yaşanması, yatırımcıların ilgisini çekiyor.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:52
Bakın Altcoinlerde Ralli’nin Başlaması İçin Bitcoin’in Ne Kadar Olması Gerekiyormuş!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kripto para dünyasındaki çılgınlık, son sürat devam ediyor. Yatırımcıların her geçen gün biraz daha katılım sağladıkları kripto piyasalarında bütün gözler altcoin rallisinde meydana gelecek gelişmelerde. Kimi yatırımcıya göre altcoinlerde ralli başladı, kimisine göre ise, Bitcoin kripto para biriminin 74 bin doların üzerine çıktığı andan itibaren başlayacak. Fakat bazı altcoin oyunlara para girişinin sağlandığı ve yukarı eğimli hareket ettikleri gözleniyor. Beklenen rallinin olup olmayacağını zaman gösterecek ancak pek çok yatırımcı, kripto para halka arzına odaklanmış görünüyor. Özellikle  NFT ile oyun alanlarına odaklanmış projelerin kripto para satışları açısından son zamanlarda oldukça popüler bir hal aldığı biliniyor. Oyun oynayan yatırımcıların aynı zamanda kripto para kazanıp bunları çeşitli borsalarda satmaları, kripto para piyasasında yeni bir trend başlattı.

 Kripto Para Piyasalarının Piyango Yöntemi Nasıl İşliyor? 

 Türk yatırımcılar,  kripto para piyasalarında çok önemli bir kitleyi meydana getiriyor. Geçtiğimiz hafta yer alan bir habere göre Türkiye’de kripto para hacmi 1 milyar dolara yaklaştı. Daha önce dolar, altın gibi çeşitli yatırım araçlarını kullanan katılımcıların, sadece 20 doları kripto para piyasasında işleme soktuktan yalnızca bir hafta sonra 1053 doları cebine koyması ise hiçbir piyasada görülmemiş bir çılgınlığın en iyi örneği olsa gerek.

 Herhangi bir merkeze bağlı olmadan kripto para birimlerinin alınıp satılmasına olanak tanıyan platformlarda ise genel itibariyle kayıt gerçekleştirenlere ‘garantili’ tahsisat uygulanıyor. Fakat bunun için bazı koşulların yerine getirilmesi gerekiyor. Örneğin, herhangi bir kripto para piyasasında ekosistem açısından oluşturulan bir periyot açısından hem satışlara katılabilmek amacıyla yerel tokeni AVAX ile gerçekleştiriliyor hem de diğer taraftan başvuru sırasında bir depozito alındığını ve katılımcıların paylarına düşen tahsisatı ise ödemesi gerçekleştirildiğinde iade ediliyor. Eğer katılımcı, kayıt yaptırdıktan sonra kendi payına düşen tokken açısından ödeme işlemini gerçekleştirmez ise depozitoyu geri alamaz. Bütün bu işlemler açısından bir metamask cüzdanına sahip olunması gerekir.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP