DOLAR

32,4705

-0.06%
EURO

34,7268

-0.72%
ALTIN(gr)

2.435,88

0,00%
BİST 100

%
Mesut Özil Kripto Para Çıkaracağını Söyledi, Mesut Özil’in Çıkaracağı Kripto Paranın Adı Belli Oldu
  • Finans 365
  • Kripto Paralar
  • Mesut Özil Kripto Para Çıkaracağını Söyledi, Mesut Özil’in Çıkaracağı Kripto Paranın Adı Belli Oldu

Mesut Özil Kripto Para Çıkaracağını Söyledi, Mesut Özil’in Çıkaracağı Kripto Paranın Adı Belli Oldu

Kendi kripto parasını çıkarmak için hazırlanan Fenerbahçe'nin dünyaca ünlü yıldız futbolcusu Mesut Özil, sosyal medya hesabından konu ile alakalı bir paylaşım gerçekleştirdiği nokta Özil, Kripto parasının adının "M10 Token" olacağını açıkladı.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:52
Mesut Özil Kripto Para Çıkaracağını Söyledi, Mesut Özil’in Çıkaracağı Kripto Paranın Adı Belli Oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Geçtiğimiz birkaç gün içerisinde sosyal medya hesabından ‘heyecan verici şeyler yakında’ paylaşımını yapan ve böylelikle büyük bir merak uyandıran Mesut Özil, kripto para dünyasına adım attı. Daha öncesinde Bitcoin mi Ethereum mu? şeklinde bir anket yayınlayan futbolcu, kripto parasının ise adının “M10 Token” olacağını duyurdu. 260 milyon takipçisi bulunan Twitter hesabından ‘Çok yakında’ paylaşımı gerçekleştiren dünyaca ünlü Fenerbahçeli futbolcu Mesut Özil’in bu paylaşımı kısa süre içerisinde büyük bir ilgi gördü. Dünyaca ünlü yıldız, kendi fan tokenini piyasada alım satım işlemlerine tabii tutan dünyadaki ilk futbolcu olarak tarihe geçecek.

 Token Nedir, Coin Nedir?

 Token çeşitleri, değişik projeler sayesinde üretilmektedir ve ödeme yöntemi olarak kullanılıyor. Dijital varlıklardan oluşur. Token oluşturmak, değişik bir blok zinciri kullanılmak suretiyle yapıldığı için oldukça kolay bir şekilde yapılıyor fakat coin oluşturmak ise daha zorludur. Dijital bir para olarak biliniyor ancak token ise dijital bir varlıktır.

 Mesut Özil Kimdir?

Mesut Özil 15 Ekim 1988 tarihinde Almanya’da dünyaya gelmiştir, milli futbolcudur. Premier Ligi takımlarından Arsenal’de forma giyerken Fenerbahçe’ye transfer oldu. 2006 senesinden itibaren Almanya’nın genç milli takımlarında birinde milli takım kariyerine başlangıç yapan Özil, 2009 senesinden itibaren ise Almanya milli takımında forma giydi. 2010 senesi FIFA Dünya Kupası’nda ise turnuvanın en değerli oyuncusuna verilmekte olan ‘ altın top’ ödülüne aday gösterildi. Mesut Özil, 2006 senesinde dünyaya geldiği kentin bir takımlı olan Bundesliga’da mücadele eden Schalke 04’e transfer olarak profesyonel futbol kariyerine başlangıç yaptı. Sonrasında ise 2008 senesinde bir başka Bundesliga ekibi olan Werder Bremen’e transfer oldu.

 Amine Gülşe ile evli olan Mesut Özil, şu anda Fenerbahçe’de forma giymektedir. Son zamanlarda Twitter hesabından yapmış olduğu kendi kripto parasını ile ilgili paylaşımı milyonlarca kez tıklandı.

 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP