DOLAR

32,3227

0.21%
EURO

35,1464

0.03%
ALTIN(gr)

2.293,49

0,72%
BİST 100

%
Analistler Todd Gordon İle Gina Sanchez Uyardı: Bitcoin İçin Yeni Hedef 150 Bin Dolar!

Analistler Todd Gordon İle Gina Sanchez Uyardı: Bitcoin İçin Yeni Hedef 150 Bin Dolar!

Geçtiğimiz gün 68 bin doları aştıktan sonra yeni rekorunu tazeleyen Bitcoin Kripto para biriminin yıl sonuna kadar 100 bin dolar seviyesine ulaşıp ulaşamayacağı tartışılırken, ABD'li ünlü analist Todd Gordon, CNBC’de katılmış olduğu programda en büyük kripto paranın 150 bin dolar seviyesine kadar çıkabileceğini açıkladı.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:52
Analistler Todd Gordon İle Gina Sanchez Uyardı: Bitcoin İçin Yeni Hedef 150 Bin Dolar!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ekim ayı içerisinde Bitcoin’ in harika bir yükseliş performansına başlaması, fiyat tartışmalarını tekrardan gündeme getirdi. Varlık yönetim ve firması İnside Edge kurucusu Todd Gordon, en büyük kripto paranın değerinin 150 bin dolara çıkma şansı olduğunu söyledi.

 Bitcoin’ in 150 Bin Dolara Çıkması İçin Direnç Yok

Yatırımcıların, yatırımlarının küçük bir bölümü ile kripto para satın almalarının çok daha harika bir seçim olacağını dile getiren Gordon, şu ifadelere yer verdi:

“ Şu anda önümüzde detaylı bir grafik olmazsa dahi, 2019 senesinin en düşük bölgelerinden yükselmekte olan bir kanal hayal ettiğimiz de, bu ilerleyişin devam edeceğini ön görebiliriz. 125 bin ile 150 bin dolar rakamına kadar bir direnç görünmüyor. Bu sebeple evet, bu seviyelere kadar çıkabilir. Fakat yine de herkes, yatırımının çok küçük bir bölümü ile kripto para alınmalı. Benim portfoyumün sadece %3’ü kripto paralarda. Ethereum da dahil olmak üzere gerçekten geleceğe ilişkin çok önemli kripto paralar mevcut. Fakat volatiliteyi çok ciddi bir biçimde dikkat etmek lazım.”

 Amerikan Merkez Bankası Para Akışını Kestiği Takdirde Bu, Bitcoin’ in Yükselişine Engel Olacaktır

CNBC’de programın diğer konuğu ise bir başka uzman olan Santiago Global firmasının CEO’su ile kurucusu Gina Sanchez’di. Amerikan Merkez Bankası’nın koronavirüsü pandemisi krizinden dolayı devam ettirdiği destek programları ve parasal genişleme stratejisinin bir noktadan itibaren sürmeyeceğini dile getiren Sanchez şunları söyledi:

“Ekonominin eski durumuna geri dönüş yapması ve canlanması ile beraber, Amerikan Merkez Bankası daha kendini geriye çekecektir. Destek paketleri ile parasal genişleme giderek azalacak. Bütün bunlar, yükseliş açısından engel teşkil edecektir. Yaşanılan yükselişteki en önemli nedenlerden biri de Amerikan Merkez Bankası (FED) başkanı Jerome Powell’ın kripto paraları kısıtlamayı ya da yasaklamayı düşünmediklerini dile getirmesiydi ki bu oldukça önemli bir tetikleyici unsurdur. Fakat Todd Gordon’un da demiş olduğu gibi portfoyun çok küçük bir bölümü ile yatırım yapmak oldukça önemli.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP