DOLAR

32,5697

0.08%
EURO

35,0388

0.4%
ALTIN(gr)

2.426,46

0,15%
BİST 100

%

Robinhood Yöneticisinden Shıba Inu’nun Kaderini Etkileyecek Açıklamalar

Komisyonsuz hisse senetleri ile kripto para alım satımı gerçekleştirilen platform Robinhood’un operasyon yöneticisi Christine Brown, Yahoo Finance etkinliğinde firmanın stratejilerinden ve son zamanların en çok konuşulan konusu Shıba Inu’dan bahsetti. Bu hususta aceleci bir şekilde davranmak istemediklerini dile getiren Brown, ‘Bizim önceliğimiz güvenlik’ dedi.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:52
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Geçtiğimiz temmuz ayı içerisinde kripto para gelirlerinin büyük bir bölümünü dogecoin (DOGE) alım satım işlemlerinden elde ettiğini dile getiren ve Shıba Inu’nun son zamanlarda göstermiş olduğu Rallisi ile, Robinhood platformunda bu fenomen coini listeleyip listelemeyeceklerine açıklık getiren Brown, kendileri açısından şu anda güvenlik konusunun çok daha önemli olduğunu bildirdi.

 2018 senesinden itibaren Dogecoin kripto para biriminin Robinhood platformunda listelendiğini açıklayan Brown, “Shıba Inu için aynı şeyi söyleyemem. Ancak aceleci davranmadığımızı da söyleyebilirim. Kısa süre içerisinde kazanacaklarımız, güvenlikten önemli değildir.” Şeklinde açıklamalarda bulundu. Açıklamaları şu şekilde:

“Kripto cüzdan açısından 1.6 milyon kişi halen bekliyor. Kripto cüzdanlarımızı daha yeni duyurduk. Bu ürün açısından 1.6 milyon kişi bekleme listesinde şu anda… Bu gerçekten de çok büyük bir rakam ve ilk defa burada açıklıyorum. Yavaş bir şekilde ilerliyoruz. En büyük önem verdiğimiz konu ise güvenlik. Geleneksel finanstan çok daha değişik bir dünyadan bahsediyoruz. Hatta birçok müşterimiz de ilk defa bu cüzdanla beraber bu dünyaya girecekler. Bu sebeple cüzdanın resmi kullanılmaya başlanması 2022 senesinin 1. çeyreğinde olacakmış gibi gözüküyor. Şu anda kripto para dünyası bir keşfetme döneminde diye düşünüyorum. Küçük yatırımcı kitlesine haksızlık edildiğini düşünüyorum. Fenomen coinler denildiği zaman özelliklede küçük yatırımcılara bana göre bazı hakaretler edildiğini düşünüyorum. Onların da yatırım yapmadığı ve kumar oynadıkları söyleniyor. Ben buna kesinlikle katılmıyorum. Bu konuyla alakalı CEO’muz Vlad, geçtiğimiz günlerde bir yazı kaleme aldı. O yazdığının altına imzamı tabii ki bende atarım. Yazısında küçük yatırımcının elinde çok fazla bilgi olduğunu, buna göre yatırım yaptığını ve uzun vadeli bir şekilde baktığını belirtiyordu. Fenomen coin yatırımına bakış açısının belli değişmesi gerekiyor.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP