Arabam Çevreye Zarar Vermesin Diyorsanız Krediniz VakıfBank’ta!
  • Finans 365
  • Kredi
  • Arabam Çevreye Zarar Vermesin Diyorsanız Krediniz VakıfBank’ta!

Arabam Çevreye Zarar Vermesin Diyorsanız Krediniz VakıfBank’ta!

Nakit paraya sıkışanlar için Vakıfbank'tan harika bir haberimiz var. Cebini ve çevreyi düşünenler açısından Vakıfbank, iki yeni bomba gibi kredi paketini müşterilerinin hizmetine sundu.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:54
Arabam Çevreye Zarar Vermesin Diyorsanız Krediniz VakıfBank’ta!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Vakıf bankası tarafından yapılan bilgilendirmeye göre, hibrit ve elektrikli araç alacak işletmelere özel ve doğa dostu taşıt kredisi ile bu işlemleri gerçekleştirecek işletmelere özel avantajlar sunuluyor. Diğer taraftan devam ettirilebilirlik ile kaynak verimliliği kredisi ile verimlilik ve geri kazanım odaklı çeşitli harcamaların tamamı açısından kredi alınabiliyor.

 Kendine yeni bir araba almak ya da var olan aracını değiştirmek isteyen vatandaşlara ve işletmelere güzel haber Vakıfbank’tan geldi. Sürdürülebilir bankacılık açısından tüketicilere değişik kredi avantajları sunan Vakıfbank, iki yeni kredi paketi ile bu sefer araç almayı planlayan yurttaşlara avantajlı alternatifler sunmaya devam ediyor. Diğer taraftan işletmelere verimlilik ile geri kazanım odaklı çalışmalarında destek sağlamaya devam ediyor.

 Bilindiği gibi Türkiye’de kamu Bankası olarak faaliyet gösteren en prestijli bankalardan biri olan Vakıfbank, geçtiğimiz dönemler içerisinde yürürlüğe koyduğu yeşil konut kredisi ile enerji seviyeli inşaat inşa edilmesini teşvik ederek konut piyasasında sürdürülebilirliğe katkı sağlamaya gayret etmişti ve çok da başarılı olmuştu. Şimdi ise hayata geçirdiği iki yeni bomba gibi kredisi ile sürdürülebilir bankacılık açısından vermiş olduğu taahhüdü güçlendirmeye devam ediyor.

 Vakıfbank, bir son dakika haberi olarak açıkladığı ve kaynak verimliliği ile sürdürülebilirlik kredisi şeklinde bu iki paket ile işletmelere geri kazanım ve verimlilik odaklı faaliyetlerine destek sağlayacak. Hiçbir segment ayrımı gerçekleştirmeyen kredi seçeneği ile ticari işletmelerin sürdürülebilirlik ile kaynak verimliliği harcamalarını finanse etmek amacıyla kredi kapsamında işletmeler; enerji verimliliği, su verimliliği ile atık suyun geri kazanımı açısından hammadde verimliliğini sağlamak amacıyla firmaların yapacakları çeşitli harcamalarında, fatura tutarının %100’üne kadar kredi kullanmalarına aracılık ediyor.

 Böylelikle tüketim ve üretimde kimyasal kullanımların azaltılması başta olmak üzere çevre dostu ürün kullanımının teşvik edilmesi ile aydınlatma, yalıtım ve yağmur suyunun geri kazanımı açısından çeşitli iyileştirmeler ile optimizasyon faaliyetleri teşvik edilmeye çalışılacak. Sürdürülebilirlik ve kaynak verimliliği kredisi bağlamında işletmeler yıllık sadece yüzde 16.50 faiz oranı ile 36 ay vade seçeneği olacak şekilde vade avantajlarından faydalanabiliyor. Vakıfbank tarafından hayata geçirilen kredi de ise geri ödenme şartlarında da esneklik sağlanırken, ihtiyaç sahipleri ise 3 ay geri ödemesiz olacak şekilde aylık eşit taksit ödemeli veya üç ayda bir olacak şekilde taksitlerim eşit ödemesi seçenekleri ile bankadan çekmiş oldukları kredi taksitlerini bankaya tekrar geri ödeme şansını elde edebiliyor.

 Vakıfbank Doğa Dostu Taşıt Kredisi Detayları Neler?

VakıfBank’ın Doğa Dostu Taşıt kredisi ile dizel, benzinli veya lpg li araçlara oranla karbon sorunu açısından çok daha az olan hibrit ve elektrikli araçların kullanılmasına ve alımına yönelik ihtiyaç duyulan finansal desteğin sağlanması amaçlanıyor. Doğa dostu taşıt kredisi, 0 kilometre veya ikinci el binek ve hafif ticari elektrikli veya hibrit araçlarda kullanılmak amacıyla tasarlandı ve 3 ay ile 48 ay vade seçenekleri arasında vade seçeneği tercih edilebilir ve 1,48 faiz oranı ile bu kredi kampanyasından faydalanmak mümkündür.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP