Emekliler, Hesaplarınızı Kontrol Edin 10 Bin TL Yatıyor!
  • Finans 365
  • Kredi
  • Emekliler, Hesaplarınızı Kontrol Edin 10 Bin TL Yatıyor!

Emekliler, Hesaplarınızı Kontrol Edin 10 Bin TL Yatıyor!

Emekli vatandaşları sevindiren haberler peş peşe gelmeye devam ediyor. 10.000 TL hesaplara yatıyor, hesaplarımızı kontrol edin. Emekli vatandaşlara kampanya sürüyor. İşte haberin detayları...

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:57
Emekliler, Hesaplarınızı Kontrol Edin 10 Bin TL Yatıyor!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası Para Politikası Kurulu tarafından politika faizinin yüzde 16’dan yüzde 15’e indirilmesinin hemen sonrasında başta kamu bankaları ( Vakıfbank, Halkbank, Ziraatbank) olmak üzere pek çok banka faiz indirimi yaptığını duyurdu. Hemen akabinde emekli vatandaşlar, acil nakit ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla müşterisi bulundukları bu üç kamu Bankası’ndan birinden çok kolay bir şekilde kredi başvurusu yapabiliyor. Özellikle de banka şubesine gitmeye dahi gerek olmadan SMS yöntemi ile ya da internet bankacılığı yöntemleri kullanılmak suretiyle vatandaşların, çok kısa ve pratik bir şekilde kredi başvurusunda bulunmaları mümkün.

Son dakika emekli vatandaşlara müjdeli haberler gelmeye devam ediyor, 10.000 TL hesaplara yatıyor, hesaplarımızı kontrol etmeyi unutmayın. Emekli olan vatandaşlar 10.000 TL’ye varan tutarı müşterisi oldukları bankalar üzerinden alabiliyor.

Halkbank ve VakıfBank

Halkbank ile Vakıfbank üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusu gerçekleştirecek vatandaşlar, emekli maaşlarını bu bankalardan almaları halinde hemen onay alabilir ve hesaplarına 10.000 TL ödeme atabilir. Halkbank ile VakıfBank emekli olan yurttaşlara hızlı bir biçimde kredi onayı vereceğini ilan etti. Emekli maaşlarının Vakıfbank ile Halkbank’tan alınması durumunda 36 ay vade seçeneğine kadar 3 ay ertelemeli olacak şekilde kredi kullanılması mümkündür. Halkbank, Vakıfbank yapmış oldukları bu kampanyada uygun faiz oranları ile yalnızca emekli olan yurttaşlara devamlı güncel kampanyalar sunmaya devam ediyor. Bu nedenle bankaların resmi internet sitesine giriş yaparak güncel kampanyaları kontrol etmek faydalı olacaktır.

Ziraat Bankası

Ziraat Bankası düşük faiz ya da faizsiz oranlar ile 10.000 TL’ye varan kredili mevduat hesabı başvurusu gerçekleştirilmesi imkanı tüketicilere sunuluyor. Ziraat Bankası üzerinden emekli maaşının alınması durumunda anında internet bankacılığı şifresi kullanılmak suretiyle başvuru işlemlerinin yapılması mümkündür. Ziraat Bankası kredi başvurusu gerçekleştirmek isteyen vatandaşlara 10.000 TL üzerinde emekli kredisi kampanyası da yapılıyor. Emekli maaşlarının Ziraat Bankası üzerinden alınması durumunda bütün emekli kampanyalarına başvurunun gerçekleştirilmesi ve sonucunun hemen öğrenilmesi de yine aynı şekilde mümkün olmaktadır.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP