Emekliler, Ek Ödeme Limitiniz 5000 TL Oldu, ATM’den Çekebilirsiniz!
  • Finans 365
  • Kredi
  • Emekliler, Ek Ödeme Limitiniz 5000 TL Oldu, ATM’den Çekebilirsiniz!

Emekliler, Ek Ödeme Limitiniz 5000 TL Oldu, ATM’den Çekebilirsiniz!

Emekli vatandaşlara ek ödeme limiti 5000 TL oldu. Nakit bir şekilde ATM üzerinden çekilebilir. Konu ile ilgili ayrıntılar haberimizde...  

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:57
Emekliler, Ek Ödeme Limitiniz 5000 TL Oldu, ATM’den Çekebilirsiniz!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Emeklilik hakkı tanınan bütün vatandaşlara son dakika ek ödeme haberi geldi. 5 bin TL’ye varan alacak ek ödemelerde hesaba yatırılacak nakit avans limiti ile beraber emekli vatandaşlarının diledikleri harcamaları yapmalarına imkân tanıyor. Son dönemlerde para gereksinimi durumu olması halinde hemen ATM üzerinden bu paranın çekilmesi mümkündür. Emekli vatandaşlara müjdeli haber olarak verilmekte olan bu nakit kampanyası kamu bankaları ile özel bankaları tarafından devamlı güncelleniyor. Banka performansına göre yapılacak olan değerlendirme neticesinde 5000 TL artı para hesaba yatırılarak emekli vatandaşların kullanımına sunuluyor. Daha çok bu Kampanyayı Halkbank, Vakıfbank ve Ziraat Bankası yapıyor. Son dakika olarak Yapı Kredi Bankası üzerinden de yine aynı şekilde emekli vatandaşları emekli maaşlarını kendi bankalarından alma koşulu ile esnek hesap verileceği duyuruldu.

 Yapı Kredi Bankası, Kendi resmi internet bankacılığı Sitesi üzerinden de yapmış olduğu ilan ile beraber emekli olan yurttaşlara kendi Bankası’ndan emekli maaşı almaları koşulu ile 5 bin tl’ye varan esnek hesap ödemesi yapıyor. Yapı Kredi Bankası üzerinden alınacak 5000 TL esnek hesap kullanım sonrasında ise ödenecek bu tutarı 12 taksit’e kadar bölünebilir.

 5000 TL esnek hesap başvurusunun yapılması için Yapı Kredi Bankası müşterisi olunması ve müşteri olacak kişinin kendi maaş hesabı üzerinden bir internet bankacılığı şifresinin bulunması gerekir. 5000 TL esnek hesap başvurusu işlemleri gerçekleştirdikten sonra 5 dakika içerisinde kullanıcılara sonuç gelecektir ve onay alınması durumunda ise hesaba bu para yatırılacaktır. Yapı Kredi Bankası mobil uygulaması üzerinden Yapı Kredi Bankası müşteri hizmetleri numarası üzerinden ya da direkt bir şekilde Yapı Kredi Bankası şubelerine artı para başvurusunda bulunmak mümkündür.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP