Numan Kurtulmuş’tan Milyonları Heyecanlandıran Açıklama: Herkesi Tatmin Edecek Çok Güçlü Bir Asgari Ücret Açıklanacaktır
  • Finans 365
  • SGK - SSK - Bağkur
  • Numan Kurtulmuş’tan Milyonları Heyecanlandıran Açıklama: Herkesi Tatmin Edecek Çok Güçlü Bir Asgari Ücret Açıklanacaktır

Numan Kurtulmuş’tan Milyonları Heyecanlandıran Açıklama: Herkesi Tatmin Edecek Çok Güçlü Bir Asgari Ücret Açıklanacaktır

AK Parti genel başkan vekili Numan Kurtulmuş, asgari ücretle alakalı çalışanları heyecanlandıracak açıklamalarda bulundu. Enflasyondaki artışa dikkat çeken Numan Kurtulmuş, “Enflasyon dolayısıyla market ve pazardaki fiyatların yukarıya çıktığını biliyoruz. Kararlı bir şekilde vatandaşımızın alım gücünü artıracak tedbirleri alıyoruz. Yılbaşından itibaren herkesi tatmin edecek çok güçlü bir asgari ücret açıklanacaktır” Dedi.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:57
Numan Kurtulmuş’tan Milyonları Heyecanlandıran Açıklama: Herkesi Tatmin Edecek Çok Güçlü Bir Asgari Ücret Açıklanacaktır
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sakarya’nın Sapanca ilçesinde bir otelde düzenlenen AK Parti İstanbul teşkilatının 15. istişare ve değerlendirme toplantısında kürsüye çıkan AK Parti genel başkan vekili Numan Kurtulmuş, hayatını kaybeden eski turizm bakanı ve devlet bakanı Güldal Akşit’e Allah’tan rahmet diledi.

Konuşmasında Türkiye’nin savunma sanayinde yapmış olduğu girişimlere dikkat çeken kurtulmuş, yerlilik oranının yüzde 78’lere çıktığını ve bunun birkaç yıl içerisinde %90’lara ulaşmasını hedeflediklerini açıkladı. Türkiye’nin Akdeniz’de doğalgaz ve petrol aramalarında rahatsızlık duyanların Türkiye’yi politik tartışmaların içine sürüklemeye çalıştığını dile getiren AK Parti genel başkan vekili Numan kurtulmuş, konuşmalarına şöyle devam etti:

“Kim ne yaparsa yapsın Türkiye bu bölgedeki egemenlik haklarının hiçbirinden vazgeçmeyecek. Şimdi birisi de ‘Hatay bizimdir’ falan diye bir takım şeyler söylemeye başladılar. Hatay, Türkiye Cumhuriyeti’nin milli sınırları içindedir. Misak-ı milli sınırları içindedir ve kıyamete kadar da Türkiye’nin bir ili olarak kalacak ve bizim milletimizin malı olacaktır”

 

Halkımızı Enflasyonun Altında Ezdirmeyeceğiz

Enflasyon dolayısıyla market ve pazardaki fiyatların yukarıya doğru çıktığını dile getiren Numan Kurtulmuş, vatandaşın alım gücünü artıracak tedbirleri aldıklarını söyledi.

Kurtulmuş, asgari ücret ile ilgili konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“Yılbaşından itibaren herkesi tatmin edecek çok güçlü bir asgari ücret açıklanacaktır. Yine aynı şekilde bu hafta içinde sayın Cumhurbaşkanımızın sağlık çalışanları ile ilgili iyileştirme, seyyanen zam ile ilgili düzenleme, öğretmenlik yasasıyla ilgili teklif meclise geliyor. 3600 ek gösterge gibi, emeklilerin durumunun iyileştirilmesi ve diğer konularla ilgili çalışmalar nihai noktaya geliyor. Meclisteki bu bütçe trafiği geçtikten sonra inşallah bunları halledeceğiz, yoluna koyacağız ve vatandaşlarımızı asla Enflasyonun ortaya çıkardığı bu ağır tablonun altında ezdirmeyeceğiz”

Dedi.

 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP