DOLAR

32,3966

0.22%
EURO

35,1253

-0.03%
ALTIN(gr)

2.300,87

1,04%
BİST 100

%
Yılbaşı Hediyesi Olarak HUH Token!

Yılbaşı Hediyesi Olarak HUH Token!

Yılbaşına sayılı günler kalırken, insanlar birbirlerine Noel’de ne hediye edeceklerini karar veremiyor. Özel günlerde kişilere, birbirlerine hediye amaçlı kripto para saklama cüzdanı şifresi hediye ediyorken, bu durum yılbaşında biraz daha geniş bir hal alacak.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:59
Yılbaşı Hediyesi Olarak HUH Token!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Noel’de hediye edilecek en çekici hediyelerden biri haline gelen kripto para birimi HUH Token, önümüzdeki dönemlerde Noel kartının yerini alabilir. İçinde bulunduğumuz dijital ve temassız işlemler dönemi içerisinde Kripto Noel’i yaklaşıyor. Hızla popüler bir hal alması sonrasında bir yatırımın kripto para sahiplerini bundan birkaç nesil sonra zengin biri haline getirebilmesi kaçınılmaz. Ön satış süreci içerisinde olan HUH TOKEN amacı tam olarak burada yatmakta. HUH Token, Shıba Inu ile Dogecoin kripto para birimleri gibi balina kripto para birimlerine alternatif bir çözüm yolu bulmanın yanı sıra başarılı bir biçimde projelerini ilan ediyor. Yine de, yeni yıl içerisinde kripto para birimi hediye ederken, kişilerin seçim haklarını hangi kripto para biriminden kullanacakları bir problem olarak ortaya çıkıyor.

Dogecoin Şaka Amaçlı Piyasaya Sürülmüştü

Dogecoin, ilk etapta piyasaya sürüldüğünde, piyasada işlem gerçekleştiren pek çok insan onu yalnızca bir şakadan ibaret zannediyordu. Fakat Dogecoin kripto para biriminin izlemiş olduğu yöntem sebebiyle ilerleyen dönem içerisinde oldukça popüler bir hale gelmesi kaçınılmaz oldu. ‘Şaka’ madeni para o kadar popüler bir hal aldı ki artık büyük bir yatırım aracı şeklini aldı ve bugün dev balinalar tarafından milyonlarca adet Dogecoin kripto para biriminin alındığı haberi kulislere düştü. Kripto para birimi, popülaritesini devamlı arttırmaya devam ediyor fakat Shıb, şampiyonu dizginleyecek rakip olacak şekilde nitelenmesine rağmen çok da bunu sağlayamadı.

 HUH Token konusuna gelince kripto dünyasını kasıp kavurmak amacıyla hazırlık yapıyor. Bu kripto para biriminin geliştiricileri uzun zamandır kripto para dünyasını yakından takip ediyor ve yalnızca kripto para blok zincirlerinde potansiyel bir şekilde ustalaşmak ile kalmadılar, diğer taraftan Bitcoin kripto para birimi ile Shıba Inu’nun piyasaya çıktıkları zaman dilimleri içerisinde yapmış oldukları gibi öncü olmaya ve sonrasında ise piyasanın görünen yüzünü değiştirmeyi hedefliyor.

 HUH Zamanı Geldi Mi?

Kripto Noel popüler bir yatırım seçeneği olmadan önce hiç kimse açısından bir manası yoktu. HUH Token ise yalnızca en iyi stalklama araçlarından biri olmakla kalmıyor aynı zamanda gelecek nesillere ömrü hayatlarında verilecek en iyi hediye biçimi olarak ön plana çıkıyor. Artık 2022 senesinin gelmesine sayılı günler kala yılbaşı hazırlığı yapanlar birbirlerine hangi hediyeleri alacaklarını tartışıyor ya da düşünüyor. Bu kripto para biriminden oluşturulan bir hesap cüzdanının karşı tarafa hediye şeklinde verilmesi (hesap cüzdanının korunaklı şifresinin) belki de en dikkat çekici hediye biçimi olacaktır. Kripto para biriminin hediye edilmesi sonrasında aradan geçecek yıllar sonra ralli sonucu meydana gelecek değer artışı ile hediyeyi alan kişi belki de zengin olacak ve bu hediyeyi kendisine ilk başta veren kişiyi unutmayacaktır.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP