DOLAR

32,5038

0.08%
EURO

34,7826

-0.12%
ALTIN(gr)

2.496,26

0,50%
BİST 100

%
2022’de Ay’a Gitmeye Hazırlanan Bu 3 Altcoinin Fiyatında Ciddi Artış Olması Bekleniyor!
  • Finans 365
  • Kripto Paralar
  • 2022’de Ay’a Gitmeye Hazırlanan Bu 3 Altcoinin Fiyatında Ciddi Artış Olması Bekleniyor!

2022’de Ay’a Gitmeye Hazırlanan Bu 3 Altcoinin Fiyatında Ciddi Artış Olması Bekleniyor!

Kripto dünyasında meydana gelen değer düşüşü tedirgin bir atmosferin ortaya çıkmasına sebep olurken, Bitcoin kripto para birimi 47 bin doların altında işlem görmeye devam ediyor.  

ABONE OL
3 Şubat 2022 23:00
2022’de Ay’a Gitmeye Hazırlanan Bu 3 Altcoinin Fiyatında Ciddi Artış Olması Bekleniyor!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Amerikan Merkez Bankası’nın radikal varlık alım azaltımı ile yarın gerçekleştirilecek faiz ve enflasyon verilerinin açıklanması toplantısı faktörleri kripto para piyasasında meydana gelen düşüşün çok sert bir hal almasına sebep olmaya devam ediyor. Büyük sürprizler meydana gelmezse -ki bu piyasada büyük sürprizler oldukça olağandır- Bitcoin, 2021 senesini 55 bin doların altında kapatacak. Fakat 2022 senesi içerisinde tekrardan çok güçlü bir hareketlenme yaşama ihtimali de bulunuyor. Bu sebeple de 2022 senesinin yıldızı olabilecek projesi çok güçlü 3 altcoini bu haberde sizler için derledik.

 Birinci Sırada Solana (SOL) Yer Alıyor

Şu anda piyasa hacmi 62 milyar doların da üzerinde bir fiyat ile dünyanın 5 en büyük kripto para birimi olma özelliğini taşıyan solana, 2021 senesinde kayda değer bir yükseliş kaydetti. 2021 senesine 2 doların altında başlangıç yapan bu kripto para birimi, özellikle de kasım ayının başlarından itibaren 260 dolar ile ATH bölgesine ulaştı. Şimdi ise 160 doların altında işlem görmeye devam ediyor. Yani bölgesinde 100 dolar silindi fakat yılbaşına oranla gelen 80x daha da yukarı bir seviyede bulunuyor.

 Solana ekosisteminin gelişim göstermesi ile beraber doğru orantılı bir şekilde yerel token sorun fiyatının da artış göstermesi öngörülüyor. Özellikle de yarın gerçekleştirilecek Amerikan Merkez Bankası toplantısı sonrasında başta Amerikan borsaları olmak üzere kripto para dünyasında meydana gelecek düşüş ya da yükseliş aynı şekilde bu kripto para birimini de bağlıyor.

 

İkinci Sırada Cardano (ADA) Yer Alıyor

Piyasa hacmi olarak bakıldığında 55 milyar dolarlık bir kripto para biriminden bahsediyoruz. 2021 senesinde çok olağanüstü bir yükseliş meydana getiren ADA, 2021 senesine yalnızca 0.2 Amerikan doları ile başlangıç yaptığı. Eylül ayı başlarında ise güncellemesi ile beraber 3 dolara kadar ulaştı. Şimdi ise 1.3 doların altında alım satım işlemlerine tabi tutulan Ada kripto para birimi, ethereum katilleri arasına katıldı.

 Üçüncü Sırada Avalanche (AVAX) Yer Alıyor

Üçüncü bir alternatif ise dikkatinizi de çektiği gibi üçünün de ortak özelliği ‘Ethereum Killer’ olmalarıdır.

Bunun sebebi ise kripto para dünyasında alım satım işlemlerine tabi tutulan kripto paralarda ikinci sırada yer alan ether kripto para biriminin çok ciddi problemleri var. Yatırımcılar, aylarca bu sorunların ortadan kalkmasını köşelerine çekip de beklemek istemiyor. Eksiklikleri fark eden piyasanın önde gelen isimleri de uzun yıllardır kendi çözümlerini üretiyor. Öyle ki çok sayıda küçük ether kripto para birimleri piyasaya girdi. Bu süre zarfı içerisinde hepsi de kendi ekosistemlerini meydana getirdi. 2022 senesi içerisinde ayak gitmeye hazırlanan bu üç kripto para biriminin çok ciddi manada fiyat artış yaşanması bekleniyor. Özellikle de amiral gemisi olarak bilinen bir kripto para biriminin son zamanlarda fiyatında meydana gelen %34 oranında düşüş sonrasında katılımcılar, gözünü 2022 senesi içerisinde ralli oluşturacak kripto para birimlerini çevirdi. Özellikle de metaverse dünyasına adım atan katılımcılar, son zamanlarda yapmış oldukları çeşitli girişimler başta olmak üzere bu makalede sayılan 3 kripto para birimine yatırım yapacak kişilerin 2022 senesinin sonlarına doğru gerçekten de ciddi manada paraları kazanması hayal değil.

 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP