18 Yaşından Büyüklere PTT 40 Bin TL Ödeyecek

18 Yaşından Büyüklere PTT 40 Bin TL Ödeyecek

PTT tarafından yapılan bir son dakika açıklamasına göre PTT üzerinden yapılacak başvurular ile beraber 36 aylık vade seçeneğine kadar ihtiyaç kredisi kullanılması ve böylelikle 40.000 TL ödenmesi mümkündür.

ABONE OL
3 Şubat 2022 23:00
18 Yaşından Büyüklere PTT 40 Bin TL Ödeyecek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Vatandaşların nakit paraya ihtiyacı duyduğu son dönemlerde başta kamu bankaları olmak üzere PTT kolları sıvadı. 18 yaşından büyük olması koşulu ile 40 bin liraya varan kredinin PTT şubelerinden ve PTT’nin anlaşmalı olduğu Aktifbank şubelerinden alınması mümkündür.

 PTT Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Acil paraya ihtiyaç duyan vatandaşları sevindiren son dakika gelişmesi PTT tarafından yaşandı. PTT şubelerine gitmek suretiyle ya da bankanın sms kredi servisini kullanmak suretiyle 40 bin TL’ye varan nakit kredi başvurusunda bulunmak mümkün. PTT, Özellikle de acil ihtiyacı olan vatandaşlar açısından yapmış olduğu bu süper kampanya da gelir belgesine dahi gerek olmadan ihtiyaç kredisi kullandırırken, hem düşük faiz oranları ile hem ve Kredi notu düşük olan kişilere aynı zamanda Yardımcı olacağını söylüyor. PTT üzerinden 40 bin liraya varan ihtiyaç kredisi başvurusunun yapılması istenmesi durumunda banka kredi politikalarına uygun olması ile beraber bu banka üzerinden 3 ay ertelemeli toplamda 36 aylık kredi kullanılması mümkündür.

Ptt-AktifBank aracılığı ile verilecek bu kredi kampanyasında başvuru gerçekleştirecek vatandaşlara 5 dakika içerisinde dönüş sağlanacaktır. PTT AktifBank ihtiyaç kredisi başvurusu gerçekleştirmek istenmesi durumunda kredi yazıldıktan sonra boşluk bırakılması ve T.C. kimlik numarasını da yazılmasından sonra 3050 numarasına bu kısa mesajın gönderilmesi gerekir. PTT üzerinden emekli maaşı alan yurttaşlar ise cep telefonlarından mesaj bölümüne girdikten sonra PTT yazmaları ve boşluk bırakmaları daha sonrasında ise kimlik numaralarını yazdıktan sonra 3050 numarasına göndermeleri gerekecek. Başvuru gerçekleştirecek olan kişiler ise kredi sonucunu yine aynı şekilde mesaj attıkları cep telefonuna gelecek olan kredi değerlendirme sonucu ile öğrenmiş olacak. PTT uygulaması üzerinden AktifBank aracılığı ile kredi onayı alan yurttaşlar, kredi onayı alınması durumunda ise en yakın PTT şubesine ya da ev adresi iş adresi üzerinden kredi kullanabilmeleri mümkündür. PTT kampanyaları yapmaya devam edecek ve böylelikle bu kampanyaları öğrenmek amacıyla resmi internet sitesine erişim sağlanması mümkündür.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP