DOLAR

32,5984

0.25%
EURO

34,7835

0.33%
ALTIN(gr)

2.408,24

-1,00%
BİST 100

%
500 Bin Takipçisi Olan Analist, Bitcoin’in Yol Haritasını Açıkladı

500 Bin Takipçisi Olan Analist, Bitcoin’in Yol Haritasını Açıkladı

Kripto para piyasası ile ilgili yapmış olduğu öngörüleri tutan ve her geçen gün biraz daha fazla hayran kitlesi kazanan Nicholas Merten, genel itibarıyla altcoin avcısı olarak biliniyor. Ünlü analist, altcoinler ile ilgili yapmış olduğu tahminleri ile ses getirmeye devam ediyor. Lider kripto para Bitcoin ile ilgili yapmış olduğu son açıklamalar ise kripto piyasasını derinden sarsacak nitelikte.  

ABONE OL
3 Şubat 2022 23:00
500 Bin Takipçisi Olan Analist, Bitcoin’in Yol Haritasını Açıkladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Şimdiye kadar lider kripto para bir konu ile ilgili pek çok senaryo yazıldı. Kimi uzmana göre Bitcoin kripto para birimi 2022 senesinin sonuna kadar 100 bin doları aşacakken, kimi uzman ise kripto para biriminin yakın zaman içerisinde dünya tarihinden tamamen silineceğini düşünüyor. Ancak YouTube kanalından 500 bin takipçisi bulunan ve kripto para dünyası ile ilgili yapmış olduğu her tahmin ya da her öngörünün çıkması ile bilinen ünlü bir analist var. Bu analist, Bitcoin kripto para birimi ile ilgili yapmış olduğu son açıklamalar ile yine adından söz ettirecek.

 Kişisel YouTube kanalında 500 bin takipçisi bulunan ünlü analist, takiplerinden kendisine gelen ısrarlı talepleri üzerine Bitcoin kripto para biriminin orta, uzun vadede yol haritasını çizdi. Sert düşüşünü devam eden Bitcoin kripto para birimi halen, bu haber makalesinin kaleme alındığı dakikalar içerisinde 46 bin dolar civarında işlem görmeye devam ediyor fakat ünlü analist, Bitcoin kripto para biriminin şu anda lider olduğunu ve bu konumunu orta ve uzun vadede devam ettireceğini söyledi.

Popüler analist Nicholas Merten, Kurt için genel itibariyle pusulu ve sisi havayı sevdiğini söyledi ve kişilerin ve kurumların, şu an piyasalar sessiz iken bunu yapmaya bayılacağını dile getirdi. Balinaların tam olarak piyasalar düşüşe geçerken ya da yatay bir şekilde seyrederken alım gerçekleştirdiğini dile getiren ünlü analist, bunun devam etmesi durumunda ise çok önemli bir yol haritası açıklamasında bulundu. Analist, öyle almış olduğu grafikte adım adım Bitcoin kripto para birimi tarafından takip edildiğini vurguladı. Fakat buradaki en büyük fark ise S&P500 grafiğinin aylık mumların, kripto para piyasasında haftalık olarak kendini göstermesidir.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP