DOLAR

32,5751

0.1%
EURO

35,0095

0.47%
ALTIN(gr)

2.430,70

0,32%
BİST 100

%
Kripto Paralarda Flaş Gelişme

Kripto Paralarda Flaş Gelişme

Kripto para dünyasından flaş gelişme! Kritik eşiği aşmış bulunmakta. Amiral gemisi Bitcoin, beklenen seviyeyi an itibariyle yakaladı. Altcoinlerden meydana gelen yükseliş sürüyor.

ABONE OL
3 Şubat 2022 23:00
Kripto Paralarda Flaş Gelişme
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bitcoin kripto para birimi son zamanlarda göstermiş olduğu o fiyat hareketliliği ile 45 bin dolar ile 49 bin dolar seviyeleri arasında sıkışıp kaldı. Bitcoin’de meydana gelen kararsız seyir, hakimiyetini böylelikle devam ettiriyor. Aralık ayının ilk haftasından itibaren gerçekleşmekte olan büyük çöküşün sonrasında Bitcoin kripto para biriminde bir türlü yakalanamadı. Piyasada genel itibariyle korku eğilimi hakimiyetini devam ettirirken, diğer taraftan bu durum fiyat seviyelerine yansıyor. Bugün ise bakıldığında piyasada adamların artış gösterdiği gözlemlenirken, kripto para biriminin Bitcoin, tekrardan 49 bin dolar seviyesinin üzerine çıkmeyi başardı. Şu dakika itibarıyla Bitcoin kripto para biriminin fiyatı %4.58 oranında bir prim artışı ile 49.055 Dolar seviyelerinden alım satım işlemlerine tabi tutuluyor.

 Bitcoin İçin 50 Bin Dolar Seviyesi Kritik!

Diğer taraftan kripto para piyasası ile ilgili yorum yapan analistler, Bitcoin kripto para biriminde alımların kazanabilmesi açısından 50.000 dolar direnç seviyesinin önemine vurgu yaptı. Eğer ki Bitcoin, 50 bin doların üzerinde kalıcılık halinde durabilirse böyle bir durum daha piyasada yukarı yönlü bir şekilde trend meydana gelecek. 45 bin dolar seviyesinin altına düşmesi durumunda ise Bitcoin kripto para biriminde satışlar derinleşecek. Uzmanlar, fiyatın 42000 dolar seviyesine gerilemesi halinde ayı piyasasının artık başlangıç yapabileceği ile ilgili çeşitli yorumlarda bulundu.

2. Sırada Yer Alan Ethereum, Kritik Eşiği Aştı

Altcoinlerde lider sıfatı ile alım satım işlemlerine tabi tutulan Ethereum kripto para birimi ise bugün yüzde 1.93 oranında bir değer artışı yaşandı ve böylelikle 4020 dolar seviyesinde hareket etti. Son zamanlarda birkaç defa 4000 dolar direncini kıran Ether kripto para birimi, bir türlü istemiş olduğu seviyede kalıcılığı sağlayamadı. Bu kripto para biriminde yükselişlerin sürdürebilmesi açısından 4000 dolar seviyesi üzerinde günlük kapanışını gerçekleşmesi gerekecek.

 Kripto Paraların Tamamı Pozitif Seyirde

Kripto paraların toplam sermaye değerleri ise bugün yüzde 3.43 oranında artış göstererek 2.26 trilyon dolar seviyesinde bulunuyor. Bitcoin kripto para biriminin sermaye değeri ise 927 milyar dolar ile piyasanın %30 ‘undan fazlasını elinde tutuyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP