Hane Başı 5000 TL Ödeme Yapılmasına Meclisten Onay!
  • Finans 365
  • Kredi
  • Hane Başı 5000 TL Ödeme Yapılmasına Meclisten Onay!

Hane Başı 5000 TL Ödeme Yapılmasına Meclisten Onay!

Meclis onayından sonra kamu bankalarından hane başına 5000 lira ödeme yapılacak. Nakit ihtiyacı bulunan yurttaşlar açısından meclisten son dakika açıklaması geldi. 

ABONE OL
3 Şubat 2022 23:01
Hane Başı 5000 TL Ödeme Yapılmasına Meclisten Onay!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye Büyük Millet Meclisi Onayı İle Hane Başı 5000 Lira Ödeme Yapılacak 

 Acil nakit paraya sıkışan vatandaşlar, kamu bankaları (ZiraatBank, Vakıfbank, Halkbank) üzerinden 5000 liraya kadar nakit ödemesi alabilecek. Son dakika gelişmeleri ile beraber başlangıç yapan bu ödemeler, 5000 lira olacak şekilde ödenecek ve 36 aylık vadeli olarak işlem görecek. Kamu bankaları Vakıfbank, Halkbank, ZiraatBank Web siteleri uygulamaları üzerinden gerçekleştirilen açıklamalar sonrasında başvuru aşamaları ile başvuru koşulları ve diğer kriterler hususunda bilgi verildi. İhtiyaç kredisi şeklinde başvuru gerçekleştirecek olan vatandaşlar, ilk taksit ödemelerini ise 3 ay ertelemeli olacak şekilde 36 ay vadeli olarak en düşük limit olacak şekilde gelir belgesiz şekilde kabul edilecek.

 Ziraat Bank

Ziraat Bankası uygulaması üzerinden ihtiyaç kredisi bağlamada başvuru gerçekleştirecek yurttaşlar, belirlenen kriterleri sınırında 5000 liraya kadar ödeme alabilecek. ZiraatBankası, gelir belgesi olmadan ve masrafsız bir şekilde bu kredileri kendi Bankası’nda hesabı bulunan yurttaşlar açısından internet bankacılığı uygulaması üzerinden de yardımcı oluyor. ZiraatBankası’nda hesabın olması durumunda banka şubesine gitmeye gerek olmadan internet bankacılığı uygulaması ile ihtiyaç kredisi başvurusu çok kolay bir şekilde yapılabilir. 

 Halkbank

Kamu bankalarından Halkbank, maaşını Halkbank’tan alan vatandaşlara 5000 liraya kadar alınabilecek. Bu kredi tutarını 36 ay vade seçeneği ile tablo oluşturabilir ve ilk taksit ödemelerinin ise 3 ay ertelenmesi şeklinde bu kredi kullandırıyor. Üstelik Halkbankası’ndan alınacak bir ihtiyaç kredisi 5000 lira ile sınırlı kalmayarak. Halkbank, yüksek limitli olarak da kredi kullandırıyor. Banka üzerinden yüksek limitli olan kredi kullanımı da mümkündür. Diğer taraftan diğer bankalarda olan borçlar açısından borç kapatma Kredisi olarak da devlet destekli bir biçimde kullanılması mümkündür. 

 VakıfBank

Vakıfbank üzerinden kredi notu düşük olan vatandaşların üzülmelerine artık gerek kalmayacaktır. Bunun sebebi ise 5 bin liraya kadar kredi onayının devlet desteği ile alınması Vakıfbank aracılığı ile artık mümkündür. VakıfBank resmi web sitesine giriş yapıldıktan sonra ihtiyaç kredisi açısından başvuru formunun doldurulması ile ihtiyaç kredisi açısından başvuru yapılması mümkündür. Aynı zamanda Vakıfbank, 36 aylık vade seçeneği ile bu krediyi vatandaşlara kullandırıyor.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP