DOLAR

32,5038

0.08%
EURO

34,7826

-0.12%
ALTIN(gr)

2.496,26

0,50%
BİST 100

%
Maaşını Taşıyanlara 750 Lira Emekli Promosyonu Ödenecek

Maaşını Taşıyanlara 750 Lira Emekli Promosyonu Ödenecek

Son dakika haberi, maaşını bankaya taşıyan vatandaşlara geldi. İhtiyaç sahibi olan emekli vatandaşlara emekli maaşları üzerinden 750 liraya kadar promosyon ödemesi yapılacak.

ABONE OL
3 Şubat 2022 23:01
Maaşını Taşıyanlara 750 Lira Emekli Promosyonu Ödenecek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Maaşını bankaya taşıyan vatandaşlara son dakika müjdeli haber geldi. İhtiyaç sahibi olan emekli vatandaşlara, emekli maaşları üzerinden 750 liraya kadar promosyon ödemesi yapılacak. Emekli maaşını alan vatandaşlar, bankalar üzerinden gerçekleştirecekleri işlemlerde uygun faiz oranları ile kredi ile promosyon ödemeleri alabilir. Emekli vatandaşlar, emekli promosyonu olarak da Vakıfbank üzerinden 750 lira promosyon ödemesi alacak.

 VakıfBank Emekli Promosyonu Ödemesi

Emekli vatandaşlar, emekli promosyonu veren bankaları devamlı araştırıyor. Vakıfbank üzerinden emekli maaşlarını alan vatandaşlar ise 750 liraya kadar bu banka üzerinden emekli promosyonu alma hakkına sahiptir. 750 liraya kadar emekli maaşına promosyon almak amacıyla banka koşullarına uygun olması ve 3 sene boyunca bu bankadan maaş taşıma işlemleri yapılması gerekecektir. Vakıfbank 2021 ile 2022 seneleri açısından promosyon oranlarını kamuoyu ile paylaştı. Buna göre banka üzerinden 750 lira en yüksek limit emekli promosyonu alınabilecek. Emekli maaşlarını VakıfBank’a taşıyarak hemen sizlerin de emekli maaşı üzerinden nakit para almanız mümkündür. Emekli maaşınızı VakıfBank’a taşımak isteyen vatandaşlar, en yakın Vakıfbank şubesine müracaat edebilir. Diğer taraftan Vakıfbank, yurtiçi ATM cihazları ile Vakıfbank mobil bankacılık uygulaması ile e-devlet uygulaması kullanılarak da maaş taşıma ve promosyon alma işlemleri yerine getirilebilir.

 Alınan Maaşa Göre Ödeme Yapılacak

Emekli maaşı alan vatandaşlar, almış oldukları emekli maaşlarına göre bu banka üzerinden emekli promosyonu alacaktır. 750 liraya kadar işlem gerçekleştirmek isteyen vatandaşlar 2500 TL ile üzerinde emekli maaşı almaları gerekecektir. 2500 lira altında emekli maaşı alan vatandaşların ise 2021 ve 2022 senesi içerisinde 625 lira emekli promosyonu almaları mümkündür. Söz konusu 3 yıllık süre içerisinde gelir ile aylık tutarlarında meydana gelecek çeşitli yıllık artış dolayısıyla da gelir ve aylık alanlara ilave promosyon ödemesi yapılmayacaktır.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP