DOLAR

32,5038

0.08%
EURO

34,7826

-0.12%
ALTIN(gr)

2.496,26

0,50%
BİST 100

%
Bitcoin Madencilerinin Rezervi, Son 6 Ayın Zirvesinde!

Bitcoin Madencilerinin Rezervi, Son 6 Ayın Zirvesinde!

Kripto para dünyasından alınan son dakika haberlerine göre, Bitcoin kripto para madenciliği, kademeli bir şekilde yükselişine devam ediyor. Bu yükselişle beraber Bitcoin madencilerinin rezervleri, son 6 aylık sürecin en yüksek zirvesine ulaştı. Bu arada elde edilen verilere göre rezervler, haziran ayından itibaren artış göstermeye devam ediyor.

ABONE OL
3 Şubat 2022 23:01
Bitcoin Madencilerinin Rezervi, Son 6 Ayın Zirvesinde!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hazirandan İtibaren Bitcoin Madencilerinin Rezervinde Artış Sürüyor

Geçtiğimiz haziran ayı içerisinde, pek çok Bitcoin madencisi ellerinde bulunan varlıklarının önemli bir bölümünü kısa bir süreliğine elden çıkarmayı tercih etmişti. Bunun, Bitcoin fiyatı üzerinde de oldukça önemli bir etki oluşturduğu gözlemlendi. Haziran ayı içerisinde Bitcoin fiyatı 30 bin dolar seviyesindeydi fakat, o zamandan itibaren kripto madencilik fikirlerinde değişikliğe gitti. Cryptoquant’tın paylaşmış olduğu verilere göre, Bitcoin madenciliği, artık çıkarmış oldukları Bitcoin Kripto para birimlerini elde tutmayı tercih ediyor. Böylelikle Bitcoin madencilerinin rezervleri son 6 aylık sürecin en yüksek seviyesine ulaşmayı başardı. Firma tarafından elde edilen bilgilerle bir başka yükseldiş sinyali daha söz konusu oldu. Bu yükseliş ise daha büyük firmaların, merkezi borsalardan önemli ölçüde Bitcoin çekmeye başlamış olması şeklinde gerçekleşti. Bu durum, Bitcoin kripto para biriminin birkaç hafta içerisinde %70 oranında bir yükselme kaydettiği eylül ayı rakamlarına çok benziyor.

Son zamanlarda Bitcoin kripto para madenciliği, çıkarmış oldukları kripto paraları satmaktan ziyade elde tutmayı ve böylelikle 2022 senesi ile 2023 seneleri içerisinde Bitcoin kripto para biriminde meydana gelecek devasa fiyat yükselişinden faydalanmak ve böylelikle servetlerine servet kazandırmak amacıyla bekleyiş içinde.

Her ay düzenli bir şekilde Finans365.com olarak Bitcoin kripto para madenciliği başta olmak üzere diğer kripto para birimlerinin alım satım işlemlerinin yansıdığı grafikleri sizlerle paylaşmaya devam ediyoruz.

 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP