DOLAR

32,5019

0.27%
EURO

34,5916

0.24%
ALTIN(gr)

2.476,68

-0,25%
BİST 100

%
Numan Kurtulmuş’tan Emekli İle Memur Maaşlarına Gelecek Zam Oranlarına Yönelik Beklentileri Artıran Sözler
  • Finans 365
  • Gündem
  • Numan Kurtulmuş’tan Emekli İle Memur Maaşlarına Gelecek Zam Oranlarına Yönelik Beklentileri Artıran Sözler

Numan Kurtulmuş’tan Emekli İle Memur Maaşlarına Gelecek Zam Oranlarına Yönelik Beklentileri Artıran Sözler

Milyonlarca vatandaşın merak içerisinde beklemiş oldukları emekli ile memur zamları ile ilgili konuşan AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, halkımızın alım gücünü artırmak amacıyla hem asgari ücreti tarihi bir biçimde yükseltiyor hem de önümüzdeki günlerde Allah'ın izniyle memur ile emekli maaşlarında çeşitli çalışmalar yapılarak vatandaşlarımızın alım gücünün artırılması açısından üzerimize düşen görevleri yerine getirmeye çalışıyoruz şeklinde ifadeler kullandı.

ABONE OL
3 Şubat 2022 23:01
Numan Kurtulmuş’tan Emekli İle Memur Maaşlarına Gelecek Zam Oranlarına Yönelik Beklentileri Artıran Sözler
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Partisi’nin araştırma geliştirme ve eğitim Başkanlığı tarafından Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Külliyesi Konferans Salonu’nda düzenlenen ‘Teşkilat Akademisi Ankara eğitim programı’na katıldı.

Tören, Saygı Duruşu Ve İstiklal Marşı İle Başladı

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlangıç yapan programda konuşan Numan Kurtulmuş, Bugün AK Parti çatısı altında verdikleri mücadelenin Ana hedefinin ne olduğunu tam manasıyla kavrayamamaları durumunda siyasetin gündelik telaşları arasında kaybolup gideceklerini açıklayarak ‘milli siyaset geleneği’ olarak adlandırdıkları bu siyaset çizgisini çok kuvvetli bir biçimde devam edilmek ve gelecek nesillere aktarmak durumunda olduklarını söyledi.

 Yeni Ekonomi Politikası

Türkiye‘nin, Osmanlı Devleti’nin son zamanlarından itibaren ekonomideki en önemli problemlerinden birinin tasarruf açığı olduğunu dile getiren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, konuşmasında daha çok yatırım yapmak amacıyla, üretim gerçekleştirmek amacıyla, Türkiye’nin tasarrufları yeterli olmadığı sebebiyle, bunun karşılanması açısından senelerdir Türkiye’de birileri yüksek faiz, düşüp kur üzerinden Türkiye’ye dışarıdan gelecek para ile Türkiye’nin kalkınılabileceğini söyledi. Türkiye’nin bir üretim seferberliği hareketini başlatılmadığını ne yazık ki seneler içerisinde acı tecrübelerle gördüğünü söyledi. Öyle oldu ki içeride üretimi gerçekleştiremeyen Türkiye, neredeyse bütün mallarını dışarıdan ithal eden bir ithal devleti durumuna getirildi. Bu çerçevede devletin kararlılığı, Cumhurbaşkanının öncülüğünde üretim, çok üretmek, daha çok üretmek, dünya piyasalarında rekabet edebilmek ve kendi alın teri ile ürettiklerimiz satarak tasarrufu sağlamak amacıyla gayret ettiklerini söyledi.

  Memur Ve Emekli Maaşları

Türkiye’nin daha iyi günlere yolculuk edeceğini, bu süreç zarflarını çok daha iyi bir noktaya taşıyacaklarını dile getiren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, bir taraftan fiyatları indirmek amacıyla gayret ederken, Diğer taraftan da halkın alım gücünü artırmak amacıyla gerek asgari ücreti tarihi bir biçimde yükselttiklerini gerekse de önümüze kim zaman dilimleri içerisinde Allah’ın izniyle memur ve memur maaşlarında çeşitli çalışmalar yapılarak vatandaşların alım gücünün artırılması açısından üzerlerine düşen görevleri yerine getirmeye çalışacaklarını dile getirdi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP