DOLAR

32,5736

0.09%
EURO

35,0315

0.46%
ALTIN(gr)

2.421,85

-0,04%
BİST 100

%
‘İş Yok’ Diyenlere Cumhurbaşkanı Erdoğan, O Sözlerle Sert Çıkıştı!
  • Finans 365
  • Finans
  • ‘İş Yok’ Diyenlere Cumhurbaşkanı Erdoğan, O Sözlerle Sert Çıkıştı!

‘İş Yok’ Diyenlere Cumhurbaşkanı Erdoğan, O Sözlerle Sert Çıkıştı!

İşverenlerden ‘işçi arıyoruz bulamıyoruz' şikayeti geldiğini dile getiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,"ne diyor birileri 'iş yok', nankör bunlar. İş arayana ekmek var. Ama yan gelip yatarak parayı istersen, kusura bakma o yok" ifadelerini kullandı.

ABONE OL
3 Şubat 2022 23:01
‘İş Yok’ Diyenlere Cumhurbaşkanı Erdoğan, O Sözlerle Sert Çıkıştı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gaziantep organize sanayi bölgesinde tekstil işçileri ile bir araya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan‘ın, Gaziantep; emeğin ve üretimin kenti olarak daha ülkemizde, bölgemizde, dünyada örnek gösterilen bir ilimiz haline gelmiştir şeklinde konuştu.

 Yan Gelip Yatarak Para Kazanmak İstiyorlar

Tarihin, kültürün, medeniyetin  kardeşliğin kenti Gaziantep’in aynı zamanda üretimin ve emeğin kenti olarak da hap ülkemizde, bölgesinde ve bütün dünyada örnek teşkil eden bir kent haline geldiğini dile getiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,

“Şimdi Ercan beyle onu konuşuyorduk, güzel bir tespit ki ben onu zaten biliyorum, O da şu; ‘Biz işçi arıyoruz, bulamıyoruz’ diyor. Ama ne diyor birileri? ‘İş yok’. nankör, nankör Bunlar yan gelip yatarak para kazanmak istiyorlar. İşte bak buyurun, Ercan Bey diyor ki ‘Ben eleman arıyorum bulamıyorum.’ Eskişehir’deyedik geçenlerde orada da aynı şeyleri söylediler; ‘eleman arıyoruz, bulamıyoruz.’ iş arayana ekmek var, iş arayana ekmek var ama yan gelip yatarak parayı istersen kusura bakma o yok.”

Dedi.

 Ülkemiz, Yerinde Durmadan Sıçrıyor

Gaziantep’te 6. Organize Sanayi Bölgesi’nin yapılacağını dile getiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,

“Ülkemizi kendi kısır dünyalarından ibaret sananları Gaziantep’e getirip, organize sanayi bölgemizde bir gezdirmek lazım. 5 tane organize sanayi bölgemiz var, şimdi altıncısının adımları atılacak. Bu ne demek? Türkiye yerinde duramıyor, Türkiye sıçrıyor  Türkiye gidiyor”

 Gaziantep’teki tesislerin 12 milyar dolarlık ihracat gerçekleştirdiğini dile getiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ana muhalefet partisinin, yavru muhalefet partisinin başındakiler bunların hiçbirini, Türkiye’de ne olduğunun ne bittiğinin farkında dahi değiller. Gaziantep, 12 milyar dolar ihracat yapar hale geldiği nokta bunun ne demek olduğunu biliyor musun? Demek ki çalışan, üreten, ihracata Evelallah damardan giren bir ülkeyiz”

Dedi.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP