Emekli Ve Çalışanlar Dikkat! O Bankalara Kimlik Numaranız ile Başvurup 50.000 TL Alabilirsiniz
  • Finans 365
  • Kredi
  • Emekli Ve Çalışanlar Dikkat! O Bankalara Kimlik Numaranız ile Başvurup 50.000 TL Alabilirsiniz

Emekli Ve Çalışanlar Dikkat! O Bankalara Kimlik Numaranız ile Başvurup 50.000 TL Alabilirsiniz

Memur, çalışan ya da  emekli kim olursa olsun yurttaşlara 50.000 liralık destek kredisi verilecek. Bankalardan talimatlar peş peşe geldi. İşte konu ile alakalı detaylar ve çok daha fazlası haberimizde...

ABONE OL
3 Şubat 2022 23:02
Emekli Ve Çalışanlar Dikkat! O Bankalara Kimlik Numaranız ile Başvurup 50.000 TL Alabilirsiniz
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kamu bankaları (VakıfBank, Halkbank, ZiraatBank) tarafından yapılan son dakika açıklamalara göre 50 bin liralık destek kredisi kampanyası başladı ZiraatBankası, Vakıfbank, Halkbank’tan alınacak nakit destek kredisi ile hızlı bir şekilde nakit kredisi kullanılabiliyor. Ziraat Bankası’nın yapmış olduğu bu kampanya ile beraber 36 aylık vade seçeneği şeklinde 3 ay ertelemeli olacak biçimde taksitlerini ödenmesi ile kredi imkanından faydalanmak mümkündür. Ziraat Bankası, VakıfBank, Halkbank tarafından verilecek olan bu krediler; ihtiyacı bulunan ve borç kapatma kredisi isteyen yurttaşlara da verilecek.

 90 gün ertelemeli, 36 ay vade seçeneği ile, 50.000 liralık nakit ihtiyaç ya da borç kapatma kredisi başvurusunda bulunacak yurttaşlar, banka şubelerinden ya da başvuru formlarını doldurmak suretiyle başvuruda bulunabilir. Vakıfbank, Ziraat Bank, Halkbank üzerinden kredi başvurusunda bulunacak yurttaşlar, T.C. kimlik numaraları ile kredi alıp alamayacaklarını sorgulayabilir kredi onayı alınması durumunda kredinin aynı gün içerisinde kullanılması mümkündür.

 Halkbank

50.000 liraya kadar kampanyaya katılım sağlayan bir diğer banka ise Halk Bankası’dır. Borç kapatma ve ihtiyaç kredisi şeklinde 36 ay vadeli olacak biçimde bu kredinin kullanılması mümkündür. En yakın banka şubesine gitmek suretiyle vatandaşların istedikleri zaman başvuruda bulunmaları mümkündür. Halkbank, resmi internet sayfasından güncel faiz oranlarını öğrendikten sonra kredi ile ilgili bilgi alınması da mümkündür. Halkbank şubesinden de başvuru işlemlerinin yapılması mümkündür.

 VakıfBank

Kredi almak isteyen yurttaşlar, Vakıfbank üzerinden işlem gerçekleştirilebilir ihtiyaç kredisini kullanabilir. Vakıfbank, başlatılan bu kampanya ile beraber emekli vatandaşlar açısından sigortalı olarak çalışan kişilere 50.000 liraya kadar kredi onay verebilir. En yakın Vakıfbank şubesine başvurmak suretiyle ya da bankanın mobil internet bankacılığı uygulamalarından vatandaşların başvuru işlemlerini yapmaları mümkün.

Ziraat Bank

Ziraat Bankası tarafından başlatılan bu kredi kampanyası, devlet memuru ya da emekli olan vatandaşlar başta olmak üzere daha önce de bu bankadan alınması durumunda 50 bin liraya kadar kredi açısından alabilirler. Kredi başvurusunda bulunmak isteyen vatandaşlar, Ziraat bankasının internet sitesi ya da internet bankacılığı uygulamaları üzerinden başvuru işlemlerini gerçekleştirebilir. Vatandaşların, istemeleri durumunda bankanın en yakın şubesine gitmek suretiyle gelir belgesi ve kimlik kartları ile beraber başvuru işlemlerini yapmaları da mümkündür.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP