Gözler, O Tarihe Çevrildi: Memur Ve Emekli Maaşı Zammı Netleşecek!

Gözler, O Tarihe Çevrildi: Memur Ve Emekli Maaşı Zammı Netleşecek!

Memur ile memur emeklisinin gözü enflasyon rakamlarına çevrildi. Enflasyon oranları, 3 Ocak tarihinde kesinlik kazanacak. Memur ile emekli vatandaşlara gerçekleştirilecek zam oranları o tarihte netlik kazanacak. BAĞ-KUR ile SSK emeklilerinin zam oranları 3 Ocak tarihinde belli olacak. İşte detaylar...

ABONE OL
3 Şubat 2022 23:02
Gözler, O Tarihe Çevrildi: Memur Ve Emekli Maaşı Zammı Netleşecek!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Memur ile emekli yurttaşlar, 3 Ocak tarihinde kamuoyu ile paylaşılacak enflasyon rakamlarına odaklandı. Kritik enflasyon rakamlarının açıklanması ile beraber memur ile memur emeklilerine yapılacak zam oranları da böylelikle kesinlik kazanacak işte detaylar…

  Maaş Zammı Belli Olacak!

Memur ile memur emeklisi sabırsızlıkla 2022 senesi içerisinde gerçekleştirilecek zam oranlarının ne kadar olacağını merak ediyor. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2021 senesinin aralık ayı enflasyon rakamlarını 3 Ocak Pazartesi günü saat 10’da açıklayacak. Böylelikle Türkiye’de milyonlarca memur ile memur emeklisine 2022 senesinin ilk yarısında uygulanacak zam oranının kadar olacağını belirlenecek.

 Ocakta Alınacak Maaşlara %5 Oranında Zam Yapılacak

Edinilen bir son dakika haberine göre toplu sözleşme gereği memur ile memur emeklilerinin ocak ayı içerisinde alacakları Maaşlara %5 oranında zam yapılacak. BAĞ-KUR ile SSK emeklilerinin zam oranları 3 Ocak tarihinde belli olacak.

 Memur İle Memur Emeklilerini Memnun Edecek Bir Rakam Verilecek

Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi öğretim üyesi Merve Özaydın, tıpkı asgari ücret zammı oranında yapılan artış miktarında olduğu gibi emekli vatandaşları da memurları da maddi açıdan memnun edecek bir zam oranının meydana geleceğini düşündüğünü ifade etti. Kamu personelleri, sözleşmeliler, geçici personel ile memur emeklileri zamlı maaşlarını enflasyon farkları ile beraber 15 Ocak tarihinde alacak. Memurlara gerçekleştirilecek ek zam görüşmelerinin ise enflasyon rakamı belli olduktan sonra artık başlaması bekleniyor.

 Böylelikle enflasyon rakamlarının 3 Ocak tarihinde açıklanması ile beraber Türkiye’de milyonlarca memur ve emekli, 15 Ocak tarihinden itibaren alacakları zamlı maaşlarının ne kadar olacağını merak etmeye başladı. 3 Ocak tarihinden itibaren memur ve emekli vatandaşların alacakları zamlı ve enflasyon farkı ilave edilmiş maaşları böylelikle kesinlik kazanacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP