DOLAR

32,4504

-0.15%
EURO

34,8290

-0.66%
ALTIN(gr)

2.441,26

0,23%
BİST 100

%
Ünlü Analistler, Etherum’u Tüm Yönleriyle Masaya Yatırdı, Peki Kısa ve Orta Vadede Neler Olacak?
  • Finans 365
  • Kripto Paralar
  • Ünlü Analistler, Etherum’u Tüm Yönleriyle Masaya Yatırdı, Peki Kısa ve Orta Vadede Neler Olacak?

Ünlü Analistler, Etherum’u Tüm Yönleriyle Masaya Yatırdı, Peki Kısa ve Orta Vadede Neler Olacak?

Son dönemlerde kripto para borsasında alım satım işlemlerine tabi tutulan kripto para birimlerinin ciddi manada düşüş yaşadığını hep birlikte şahitlik ediyoruz. Ayı piyasasından kurtulmak amacıyla çırpınan kripto para birimlerinden ether, ekimden itibaren en düşük seviyesine düştü. Peki şimdi sırada ne var? Gelişmeler ve çok daha fazlası haberimizin ayrıntılarında...

ABONE OL
3 Şubat 2022 23:04
Ünlü Analistler, Etherum’u Tüm Yönleriyle Masaya Yatırdı, Peki Kısa ve Orta Vadede Neler Olacak?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Piyasa değeri açısından bakıldığında en büyük ikinci kripto para birimi olma özelliğini taşıyan ether, bu sabah saatlerinden itibaren 3100 dolardan alıcı buluyor. Daha sonrasında ise hafif bir toparlanma ile 3500 seviyelerine kadar yeniden çıksa da fiyat bu haber makalesinin kaleme alındığı dakikalar içerisinde 3200 dolar civarında seyretmeye devam ediyor.

  Ethereum Fiyatında Şimdi Sırada Ne Var? Orta Vadede Bu Kripto Para Birimini Neler Bekliyor?

En son fiyat hareketlerini takip eden, kripto para borsaları ile ilgili yapmış oldukları analizlerle isimlerinden bahsettirmeyi başaran pek çok analist, Ethereum kripto para birimi açısından sırada nelerin olduğunu dile getiriyor. Bazı uzmanlara göre Ethereum Kripto para biriminin son geri çekilmesinin bir neticesi olarak meydana geldiği kilit desteğe dikkat çekti.

IDX Digital Assets CEO’su Ben McMillan, ether açısından 3300 ile 3400 dolar arasında zaten oldukça güçlü bir destek gördüğünü söyledi.

Fundstrat Global Advisors’un dijital varlıklar stratejisi başkan yardımcısı olarak görev yapan Armando Aguilar, ether kripto para birimi ile ilgili son gelişmeleri ve fiyat seviyesini test etti ve daha sonrasında ise 3300 ile 3400 dolar aslında ether kripto para birimi açısından güçlü bir destek sağlayan hareketli ortalama 200 içerisinde yer aldığını söyledi. Aşağı yönlü bir şekilde temel destek seviyeleri ise 3300 sonrasında ise 3075 dolar şeklinde olabilir ifadesini kullanarak , aynı zamanda 1550 ile 3900 doları önemli bir direnç seviyesi olarak gördüğünü söyledi.

McMillan, Amerikan Merkez Bankası’ndan gelen son dakika haberler ile alakalı kripto para piyasası sana çok karışık bir satışlardan toplanacağını yönelik değerlendirmelerde bulunarak yükselişe geçileceğini ifade etti.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP