ING’Den 20 Bin TL İhtiyaç Kredisi Avantajını Kaçırmayın!
  • Finans 365
  • Kredi
  • ING’Den 20 Bin TL İhtiyaç Kredisi Avantajını Kaçırmayın!

ING’Den 20 Bin TL İhtiyaç Kredisi Avantajını Kaçırmayın!

ING bankası ile tanışacak müşterilere tanışma faizleri ile anında 20.000 liralık kredi sağlanacak. En uygun ihtiyaç krediniz ING bank'ta! Detaylar ve çok daha fazlası haberimizde…

ABONE OL
3 Şubat 2022 23:04
ING’Den 20 Bin TL İhtiyaç Kredisi Avantajını Kaçırmayın!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Son dönemlerde Türkiye‘de artış gösteren hayat pahalılığı sebebiyle pek çok kesimden insan, ihtiyaç kredilerinde çare arıyor. ING bank başta olmak üzere pek çok bankadan ise bu alanda cazip teklifler gelmeye devam ediyor. Düşük faiz oranları ile acil para ihtiyaçlarınız açısından ING bank’tan en uygun krediyi talep etmeniz mümkün.

 20.000 liraya varan ihtiyaçlarınızda düşük faiz oranlarından faydalanarak, esnek ödeme sistemi ile de kredi talep edilmesi mümkün. 36 aylık vade seçenekleri üzerinden çok rahat bir şekilde taksit ödemelerinizi yaparak pek çok ihtiyaçlarınıza parasal çözüm bulacağınız bu sistemden faydalanmanız çok kolay.

 ING Bank Kredi Faiz Oranları 2022

 ING bank’ın her türlü gereksinime cevap veren cazip ihtiyaç kredisi avantajları düşük faiz oranları ile dikkat çekmeye devam ediyor. Yüzde 1.65 oranından başlangıç yapan tanışma faizleri ile ilk kez ING bank müşterisi olacak vatandaşlar açısından tolerans sunuluyor. 20 bin liraya kadar, yüzde 1.65’den başlayan faiz oranları ile 36 aylık vade seçeneği şeklinde 850 lira aylık taksitlerle krediyi hemen talep edilebilir.

 20.000 liraya kadar ve yüzde 1.65 oranı ile başlangıç yapacak faiz oranları uygulanırken; 20001 lira ve daha üzerinde ihtiyaç kredisi isteyecek oranı vatandaşlar açısından yüzde 1.75 oranı ile başlayan faiz oranları uygulanacaktır. Hem yeni müşterileri hem de eski müşterileri açısından ING bank tarafından ihtiyaç kredisi avantajlı bir hal alacak.

 INGBank Faizsiz İhtiyaç Kredisi

Bağ-kur, SSK ile memur emeklisi milyonlarca vatandaşı oldukça yakından ilgilendiren haber geldi. 3000 liraya kadar çıktı. Finansbank, ING bank, Garanti bank, Akbank, işbank, Şekerbank, Ziraat bank, Türkiye ekonomi Bankası, VakıfBank, Yapı Kredi, Halkbank promosyon ücretleri ve çok daha fazlası haberimizin detaylarında…

 ING Bank’ın yüzde 1.65 oranı ile başlangıç yapan faiz oranlarına sahip kredisi, yeni müşteri olacak vatandaşlar açısından çeşitli avantajlar sağlamaya devam ediyor. Mevcut ING Bank müşterisi olan ve turuncu ekstra programına katılım sağlayan vatandaşlar ise 5 bin liraya kadar yüzde sıfır faiz oranı ile ihtiyaç kredisi talep edebilir. Aylık harcamalarının bin lirasını turuncu ekstra kart ile gerçekleştiren vatandaşlar, ihtiyaç kredisi faizi her ne olursa olsun durum değişmeksizin 5000 liraya kadar faizsiz olarak nakit iade avantajı ile kredi kullanma şansını yakalıyor.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP